Katastrofal fredag
2012-11-30 / 18:15:58

Hejsan finaste ni!!
 
Har både lyckats vara otroligt trög och duktigt idag, bra kombo, jappjapp. Kuggade för det första ett hörförståelsetest i Spanska, rätt så hårt faktiskt. Även en engelskatest gick käpp rätt åt fanders. Lyckades även hoppa på fel buss efter ett duktigt löppass på Sensia med Rebecka. Hamnade i björns, haha, fråga mig inte varför, var nog trött och less kanske. Sen har jag varit så IQ befriad och gått med en vårjacka i -12. Sådär lagomt halvfrusen. 
 
Nu i efterhand kan jag bara skratta åt min katastrofala dag, haha. Känns skönt ha fått bränna lite kalorier och käkat en god icasallad som ett bra avslut. Nu ska jag ställa mig i en vaaarm dusch och sen ska jag fixa mig lite för fredagsmys. 
 

27/11/2012
2012-11-27 / 22:37:00

Tre av några låtar som har spelats på min Spotifylista idag -
 
Hej hej vänner! Hoppas allt är bra med er. Jag mår alldelens perfekt idag. Har haft idrott (kan tillägga beeptest) nog ett av det värsta man kan genomföra på idrotten tycker jag. Men chockade faktiskt mig själv otroligt, i 8:an gick jag åt sidan vid 6,8 men nu i 9:an lyckades jag kämpa mig ända till 9,1 (!!!). Känns otroligt bra faktiskt. 
 
Dom två andra lektionerna gick hur lätt och snabbt som helst. Trots ett lång jobbig lektion med Atom och Kärnfysik. Efter skolan pallra jag, Malin och Adam till Sensia, körde ett 1½h styrkepass, gick hem och nu har jag gjort bort en hel del plugg som ska vara klart till på Fredag. 
 
Tänkte ta det lugnt i soffan någon sekund nu innan jag kryper ner i sängen, ni får sköta om er.
 

Hakuna Matata
2012-11-20 / 22:25:51

Vaknade upp en timme senare än vanligt imorse. Det ledde till en mysdag med mjukskläder och i stort sätt osminkad. Det skönaste man kan gå i enligt mig, dock kanske inte det vackraste. Men det känns som en världslig sak faktiskt.
 
Efter skolan har jag myst på med frugan min. Pratat en hel del, badat mina två vovvar, skrattat och avslutade med en långpromenad. Riktigt skönt, nu ska jag ta mig något gott att äta innan jag ska krypa ner och gosa med Aki. Helt otroligt hur gosig hon är, pussar till henne. 
 
Tankar går till dig Johan, har en fin överraskning till dig när du vaknat upp! Kram min vän ♥
 

Johan ♥♥
2012-11-19 / 17:32:00

Finaste finaste du. Du är hur stark som helst. Starkast i världen! Jag tänker på dig hela tiden Johan, det har bara gått en dag sen olyckan inträffa och jag saknar dig ofattbart mycket. Min finaste vän. Våra varglekar som barn, filmtittade. Ja allt. Det är en början på något fint. Du SKA klara dig bra. Jag vet det. Vi har fler fina minnen att skapa tillsammans. Krya på dig vännen, vi är starka med dig, hela vägen. Tillsammans klarar vi det här, garanterat! 
 
Älskar dig min fina bästi ♥♥♥

Lilla Aki
2012-11-19 / 16:21:23

Helt lyrisk över den otroligt bra kameran jag har i min Iphone 5. Bilderna ovan är tagen med den. Dock blir ändå bilderna sämre med tanke på att jag har redigerat dom i ett amatörpogram, men ändå!!!
 
Ja som ni ser har vi fått en till liten snutti i våran familj. Hon ser precis ut som en valp men är ikke det. Vi har fått tagit över henne från en annan familj som har fått en bäbis som inte tålde hundar. Och tacka för det. Ozzy har kärat ner sig totalt, inte för att tala om mig då, hihi. Hon är världens mysigaste, lilla Aki.
 

There's so many beautiful reasons to be happy
2012-11-18 / 15:05:00

Hola amigos, allt väl? Jag känner mig glad och sprallig trots att dan verkligen inte varit med mig idag. Var ju så duktig och klev upp klockan 9, åt bra frukost och bytte om till träningskläder för att åka på gymmet med Rebecka. Men tror ni inte att dom öppnar förän tolv, otänkt och inte vidare smart. Så nu har jag hunnit göra bort en hel del plugg, sitter och lyssnar på lite musik i brist på annat.
 
Måndag imorgon, igen. Är för ovanlighetens skull taggad på att åka till skolan, kul att träffa alla, har ju världens bästa klass. Känns jobbigt att vi inte har så himla länge kvar tillsammans. Väldigt tråkigt, men vi kommer nog hänga ihop som en familj iallafall, hihi. 
 
Ha en superbra söndag, pussar till er.

Mina favoriter
2012-11-13 / 16:44:02

Bild 1: En superhärlig finmiddag men frugan på Ming. Bild 2: Min allra finaste kompis, love you to the moon and back.
 
Länge sen ni har hört från mig, men kan ju snabbt berätta att under vissa omständigheter mår jag ändå rätt bra. Skulle också vilja nämna att jag har världens finaste vänner, ni vet vilka ni är och ni betyder massor, verkligen.
 
Dålig sömn, tråkiga lektioner och långdag idag. Har varit hur dåsig som helst och ville bara rammla ihop och dö för ett tag efter idrottslektionen. Galet bra kämpat av mig tycker jag men ack vilken träningsvärk jag har.
 
Nu blir det palt till middag, sen ska jag gosa ner mig soffan innan jag ska läsa igenom So:n. Hoppas ni haft en fin dag!