I'm feeling sexy and free
2012-03-31 / 14:29:29

Några mobilbilder från Göteborg, kom på att min kameraladdare är hos pappa så jag ska hämta den till veckan. Där ser ni iallafall en liten sammanfattning av det otroligt lyckade veckan!!

Nu väntar duschen. Har suttit ute i solen och solat lite i finvädret, gjort bort 36 frågor i Idrotten, packat upp och städat mitt rum så nu är jag värd en dusch tycker jag. Ha en fin eftermiddag

Amazing
2012-03-30 / 17:09:41


Helt amazing vecka. Jag kan med säkerhet säga att jag har haft den bästa praoen i stan!! Har hängt i hangaren (verkstan) flugit ambulanshelikopter, vinschats ner på en rysk båt ute i havet men räddningshelikoptern, lärt känna många goa gubbar/killar, bott på ett fantastiskt mysigt hotell, ätit extremt god mat, flyttat ur alla möbler ur ett hus till ett annat, tjänat en femhundring, njutit som in i bomben med sommarvädret, joggat på kvällarna, gjort Nordstan och helt enkelt fått uppleva en hel del nytt som jag sent kommer glömma. Göteborg säger jag bara, Göteborg.

Sen kan jag bara meddela att jag har världens bästa pappa som ser till att jag får hitta på allt skojj, älskar dig.

Nu har jag precis landat här hemma och ätit, ska fixa mig lite hastigt och sen ska jag brumma iväg till Rebecka. Har saknat mina fina vänner här i Boden. Bilder kommer upp sen, kramis

Göteborg
2012-03-26 / 07:38:56

Slänger ner det sista i väskan och hoppar in i taxin. Flyger ner till Göteborg och är där till på fredag. För er som inte vet blir det PRAO där nere med min pappsi. Kommer därför inte uppdatera, har varken en data och tid för det så. Be right back på fredag. Puss och Kram

Taggad till tusen
2012-03-25 / 19:29:46

Våffellunch hos farfar och bonusfarmor, färdigpackat och städat rum. Nu är det inte många timmar kvar innan jag flyger ner till varma Göteborg. Imorgon blir det en lugn dag och jag tror minsann att nordstan ska få fylla den. Sen ska vi hem och landa, packa upp och kanske jogga ut några kilometer.

Nu ska jag få le lite och klicka in på GinaTricos hemsida för att köpa hem lite nytt, happyyy

Förgylld kväll
2012-03-25 / 09:33:26

Vilken kväll igår. Det var nog en förgylld kväll ingen av oss glömmer. Far East bjöd oss på mat, sen den kvarstående kvällen blev det en hel del, skratt, tävlande, spräckta jeans, personligt snack, viber och finfina vänner.

Idag ska jag göra bort en del plugg och ta fram resväskan och packa. Åker iväg vid 8 imorgonbitti, skoj för hela slanten!!

The way you do me
2012-03-23 / 20:26:21

Tjing att man åker på dunderförkyldning såhär några dagar innan man åker ner på PRAO till göteborg. Två dagar har jag legat och snorat hostat och haft mig. Det börjar gå åt det ljusa men det hänger i sig, om jag känner mig rätt lär jag väl vara frisk om sisodär en vecka eller två.

Men det ska nog gå an det också, trots det krävlade jag mig till lite ork och tog mig till stan med Rebecka. Fick till oss ett litet paket. Som Julia ska få minsann. Ska på partyparty imorgon hos henne. Hoppas bara att man blivit lite piggare till dess.

Pussar och kramar
2012-03-20 / 21:44:14

Frid och fröjd utan bloggen i några veckor. Rätt så skönt det med, har varit många bollar i luften som nu snart är klara. Så då får bloggen ta plats.

Jobbar med min HK läxa som ska kunnas solklart till imorgon, prov för fulla muggar. Egentligen skulle jag ha PRAOat i veckan. Men eftersom jag har prao i göteborg så ska jag ner dit nästa vecka och få flyga räddningstjänst och ambulans helikopter. Så i veckan är jag med 8c där jag mer än stortrivs.

Pussar och kramar på alla er. Bäack och träack

So I keep living, because it's feels right
2012-03-06 / 21:16:05


Thailand, 2011

Har hunnit med en hel del idag. Dissikerat en gris (halvmysigt sådär), trampat runt på stan med tontals tunga böcker, bussat hem med Emilia, dött ett tag i soffan framför Top Model, gjort bort stora delar av mattematiken och pratat med min älskade pappa.

Det har varit en bra dag överlag men skulle helst vilja släppa allting och ta en plan iväg till något varmt land men någon fin kompis. Engelskan är inte den bästa men sånt lär man sig eftersom. Sen att få strosa runt i sommarkläder i några veckor skulle jag göra med nöje.

Boden får istället förgylla mina fyra veckor fram tills påsklovet. Men behöver inte vänta tills dess för imorgon blir det Klinten för hela slanten. Hela skolan ska dit och vi kommer nog inte hem förän vid 3. Hur underbart som helst!!

Har inte mått bättre
2012-03-04 / 22:05:08

Mitt sportlov toppades med en sista dag i Kåbdalis. Och det kändes helt rätt! Har mått hur bra som helst och det har varit ett superlov överlag. Ikväll har det blivit tvtitt och salladsmiddag, inte illa alls. Tycker inte att jag behöver uttrycka mig mer än så. Men jag kan säga att påsklovet kan gärna få komma snart, taggad till tusen!

Ni får sova gott!! Puss puss

I'm never gonna say surrender
2012-03-03 / 20:08:32

Avrundar denna dag med myspys i soffan. Bra dag, yes!! Måste ladda krafterna nu så jag orkar vara i backen hela dagen imorgon. Blir då därför ingen uppdatering, men jag ska göra mitt bästa.

Näni, teven väntar. Ha en fin lördagskväll alla

Suveränt
2012-03-03 / 14:53:44

Det blev inte många timmar ute med skotern, men det var mysigt alla gånger. Älskar våren, en av dom bästa årstiderna helt klart! Det ska bli hur bra som helst att åka iväg till Kvikkjokk på påsklovet. Skidor, skoter, en massa solande, god mat, mysiga stugor och allt som tillhör fjället, mer än bra måste jag säga.

Känns lite motigt att lukta skoter och ta på sig rena kläder när vi ska fara iväg och gratta Roberts mamma. Men så får det bli nu. Skriver när jag är på hemmaplan igen, kramar till er.

3 Mars
2012-03-03 / 11:33:33

Dragit på mig understället ännu en dag. Ska ut i finvädret med mamma och gräva ner mig i någon snödriva och sola. Det blir skoter istället för skidor idag, helt okej ändå.

Ska bara slänga ihop någon enkel frukost/lunch innan vi åker iväg. Sen bär det av ut!

Toppendag
2012-03-02 / 18:18:10

Toppendag!! Strålande sol, asgarv och mycket skogs-spårande. Alltid så mysigt att glida ner för backarna sånna dagar som denna. Som turen är, är inte den sista skiddagen för denna vecka. På Söndag åker jag, Malin, Ellie, Isabelle och Emma iväg på en dagstripp till Kåbdalis. Låter perfekt från min sida. Får bara hoppas på att det blir lika fint väder som det var idag!

Nu väntas det en varm dusch. Sen ska jag slänga upp benen på soffan ta en powernap och mumsa på en Marabou, smaskens.

Colour kit
2012-03-01 / 18:34:56

Glädjen sprutar. Skidkläderna som jag väntat på sen i Fredags har anlänt till min gata. Sitter som smäck, som väntat.

Det är nästan farligt länge sen jag var i klinten, premiär turen i år ska inledas imorgon. Känns otroligt bra!! Sen ska jag ta med mig en Hero2 (hjälmkamera) så kanske jag Malin och Ulrika hamnar på film så kan ni se hur vi gör bort oss i backen. Iallafall jag, höhö.

Nää men nu mår jag prima, ska prata ihop lite med Rebecka så kanske vi åker en sväng och tränar ikväll. Får se hur planerna blir.

Minishopping
2012-03-01 / 12:32:49

Beger mig in till stan för en liten minishopping med mamma. Passar också på att inviga min nya jacka i vårvärmen och ett par blåa supersnygga jeans från BikBok. Runt halsen virar jag en egenstickad svart krage. Ha en bra Torsdagsmorgon/eftermiddag!!