vbnfb
2017-11-28 / 12:42:51

Det känns jobbigt och dumt av mig att jag håller på som jag gör. Jag förvirras i mina egna tankar och handlar mer på impuls, trots att jag känner ett annat lugn. Jag har ångest, och har haft det i 4 dagar ganska konstant. 
 
Jag måste bli bättre på att lyssna på mig själv. Ska jag vara mer ärlig? Ska jag säga det jag känner, för att reda ut mina egna provlem eller vänta tills jag börjar må bättre?.
Just nu så dränker jag bara mig själv när jag grubblar och känner så mycket. Vilket inte alls känns bra, och fakstiskt så vet jag inte vart allt detta kommer ifrån. Varför känner jag så mycket? Är det fel att känna? Gör jag fel med allt som jag håller på med?. 
 
Ångest över att jag "vill", eller bör jobba. Ska jag stanna hemma och börja må bättre eller ska jag börja jobba och se hur det känns? Det är väl där den största ångesten sitter. Att jag inte vet och att jag går runt med dåligt samvete hela tiden. "Bör jag göra detta?" "Betyder detta att jag mår nog bra för att jobba?". Och sen främst, "Vad tycker och tänker alla andra?". D