Push trought pain, becuase giving up hurts more
2012-09-27 / 17:08:51

Jag är trött och less men i samma veva känns det ändå som att jag är jordens gladaste. Har krigat mig runt en dryg 4 kilometers lång orienteringsrunda i regnoväder och flera kilo kläder i övervikt som i slutändan vart totalt genomblött. Efter det kändes det helt okej att åka hem, ta en varm dusch och äta bra mat. Kändes som att jag hade laddat upp rätt bra, men efter att man sen hade suttit från halv 12 till 2 i sträck och skrivit ett matteprov var jag grisigt less på allt, kändes det som.
 
Men bara för att jag har kämpat mig igenom denna dag med ett bra humör, trots allt, känner jag att en rejäl godispåse framför lite enkelt plugg får belöna mig. Ett bra avslut på en jobbig dag, bra kombo det.
 

Höstskogen
2012-09-19 / 07:37:39


Igårkväll gick jag och min lilla filur ut och gjorde missions i skogen. Sol och lite småkyligt, då hösten är som bäst. Kvällen avrundades med innebandylir, sköt jobbigt och välbehövligt. Sen en stund sittandes med lite plugg innan sängen fick göra sitt.
 
Idag ska jag vandra runt i skolan till halv 4 innan jag tar mig hemåt för ännu mer plugg. Hoppas ni får en fin dag, kramar till er.

Bra bättre bäst
2012-09-13 / 20:02:10

Det kan ju inte finnas fulare hundar än min. Ändå har han sina stunder då han är världens bästa.
 
Min helg alltså, det har nog varit den bästa på ett riktigt bra tag. Morjärv, ett av planetens mysigaste ställen och tack vare mina vänner blev det spårat i vanlig ordning. Sen avrundades helgen med filmmys och godsaker hos Frida. Bra, bättre, bäst.
 
Efter en enormt storstädning, garderobrensning och lite pluggande är jag trött och less. Kommer inte hända mycket ikväll kan jag säga, en film eller något åt det hållet tycker jag låter helt perfekt i mina öron.

Går inte att må bättre just nu
2012-09-06 / 14:29:25

Ni anar inte hur bra ja mår nu. Jag känner mig bara så glad, kan bero på att jag först kämpade mig igenom 5,5km löprundan på idrotten. Riktigt jäkla slut när jag väl tog mig fram. Sen det bästa av allt så har jag och Ullis fixat PRAO plats på Grans i Piteå!!!! Vi ska få bo på internat där en vecka (5 dagar) och jobba med allt från kaninen till hästar. Är riktigt nöjd med mina PRAO platser överlag, först i Göteborg och nu i Piteå. Sooftish :pp
 
Idag annars då ska jag och Ulrika plugga klart en Engelska redovisning som är till imorgon, sen ska jag även fara och handla allt som vi behöver till i helgen när vi sticker iväg till stugan. Lite packning där på kvällskvisten ska jag också hinna med. Japp, japp.

Long Time
2012-09-05 / 21:18:00

Riktigt fin cover.

Hard Work
2012-09-05 / 19:44:46

Trotsade mitt halsont med ett lökigt hårt jävla (!!) löppass uppför berget och ner. Det känns hur bra som helst såhär i efterhand. Så stolt att jag ens orkade ta mig ut. Ännu bättre att jag faktiskt hållt igång träningen nu i snart två veckor!! Klapp på axeln, japp.
 
Min skoldag annars då, har väl inte varit något speciellt. Har haft långdag, och första bildlektionen i år. Känns hur härligt som helst. Bildlektionerna har jag verkligen saknat, mitt favvoämne, helt klart. Annars har vi bara strosat runt från ämne till ämne och sen var det slut på dagen. Riktigt fint väder också när man skulle hem, spöregn, turen följer efter mig, typ. Ha en superfin kväll vänner!

Taggad till tusen
2012-09-04 / 21:52:24

Instapic och egofoto ännu en gång. Less på att inte ha några bilder, måste fara ut i det fina höstvädret och fota nån dag. 
 
Jag Rebecka och Frida taggar stugmys på Fredag i våran stuga i Morjärv. Blir nog att sova där två nätter, bastu, gottimys, musik, fetfääst :pp (fanta osv.), bad i älven, käka godmat och allmänt myspys ska vi ha, kommer nog bli mysigaste helgen på länge. Är sjukt taggad så ni anar inte!!!!
 
Till något helt annat så har jag börjat på en ny bok som jag ska lägga mig och läsa i höstregnet som smattrar ute. Nu mår man, helt klart.

Saknad
2012-09-01 / 16:31:16

Senaste från instagram

Åter helg igen efter en vecka till i skolan. Jag som hade en negativ inställning till det nya läsåret har ändrat åsikt totalt. Jag stortrvis med att vi är fler elever, bättre schema än ifjol har vi fått och bra lärare. Det känns suveränt.
 
Victor som flyttade förra veckan till Abisko är i Boden igen, så det var kul att få träffa han igårkväll. Blev rätt så sent, kom inte hem förän vid 4. Men det var det värt :-):-) Ikväll blir det att ta min cykel till Emil, möter upp Anton påvägen också. Hoppas på en minst lika bra dag som igår. Kramar till er