Så lycklig
2012-06-28 / 13:35:34

Igårkväll alltså. Vilket väder och vilken kväll överlag, såååå lycklig just nu. Jag var ute på rull till 8 kanske, parkera och myste till 2 halv 3. Snabba mig till Rebecka och slagga över hos henne, min finaste vän någonsin. Älskar dig! Snacket flödade i 110. Somnade kanske vid halv 4, upp äta frukost och nu är jag hemma igen.

Älskar mitt liv för stunden, det kan inte bli bättre. På schemat står det nu packning för fulla muggar. Åker ju ikväll till två andra superheros i Kiruna. Det kommer bli galet, KF!!!

Moppekort
2012-06-27 / 20:02:25

Vilken sprudlande lycka att klara moppekortet. 60 av 65, riktigt riktigt nöjd. Det lönade sig att ligga på med pluggandet. Ni kan ju ana vad jag har sysselsatt mig med idag? hehe. Jag tror på fullt allvar jag varit på varenda gata i Boden. Såååå grym känsla.

Ska ut snart igen, bara för att jag kan, hellyeah. Så jävla härligt, nu kan jag ta mig överallt. Annars då, det har inte hänt så mycket sen sist. Jag ska börja packa imorgon till Kiruna. Ska bli så förbannat kul så ni anar inte, tagga tagga tagga.

Let's do it again
2012-06-26 / 21:44:48

Man måste leta djupt inne i dom stora skogarna efter skönare låtar än den här, älskar, älskar och åter älskar den!!

Det leker
2012-06-26 / 21:33:49

Hejsan hjärtan. Hoppas det är bra med er, det är mer än suveränt med mig. Mår alldelens för bra för att det ska vara sant. Det ända jag har gjort idag är att, plugga moppefrågor varvat med att läsa Isabellas. Det har varit en superduperdag för mig, därimellan har jag också hunnit slänga iväg ett och annat sms till fina.

Ikväll är farfmor här, nere från Kiruna. Pappa kommer även hem från Göteborg, har inte träffat han på 3 veckor. Känner att det leker nu, puss hjärtegryn.

Eyeshadow color
2012-06-26 / 13:55:11

Fick en liten fråga om vad jag änväder för att måla mina ögonbryn. Detta är vad jag målar dom med, en eyeshadow från Make Up Store, färgen heter ghetto. Sen även en borste från Kicks som är suverän till att måla ögonbryn med. Använder även en annan borste för att forma ögonbrynen, innan och efter målning, även den från Kicks.

Isabellas hemligheter
2012-06-26 / 00:35:56

Kiruna festivalen i helgen med Lina, galet vad taggad jag är. Kommer dansa rumpa till 100% när Norlie & KKV, hoffmaestro mfl. spelar. På torsdagkväll rullar jag till Kiruna och kommer inte hem förän på söndagkväll. Det kommer bli gaaalet, älskar att leva livet!!

Sen kan jag också passa på att säga att jag har älskat ner mig i 'Isabellas hemligheter'. Vilken driven tjej alltså, ut i tåtopparna. Älskar henne, go Bella.

En fin vän
2012-06-24 / 00:40:13

Har busat lite med min finafina vän på Erikslunds stora gömmor. Vi har snurrat omkring på gatorna lite överallt, jag kör olagligt till på onsdag då jag ska skriva teorin. Nervös, men det ska nog gå bra.

Imorgon ska jag jag slinga håret blondt igen, pallar inte färga brunt så fort utväxten kikar fram. Slingar det blondt och låter det blekas till sommaren. Finemang det.

Konfirmation
2012-06-23 / 18:17:00

Min finfina konfirmationsgrupp, det rinner en liten tår när man tänker att det inte blir något mer kulikul tillsammans. Lägret har varit perfekt, så mysigt så det finns inte. Man blev som en stor familj. Kommer sakna er alla.

Idag blev det konfirmationsfirande hela dagen i princip, pengar, halsband, örhängen och en shoppingtur i Piteå i konfirmationspresent satt inte helt fel. Tack min fina familj och släkt, ha en fin varm dag. Nu när solen äntligen värmer Boden.

Friends don't let friends do stupid things alone
2012-06-10 / 00:06:55

Jag har världens finaste vänner, kvällen igår kunde inte bli bättre. Erikslunds stora gömmor höll vi oss till, grillmys, filmgos, mycket prat, myche skratt bara en helt oslagbar kväll. Ni är guld värda kompisar.

Jag tog mig en svängom runt broarna med longboarden, smart tjej sträcker foten halvvägs, yesss like a sir. Här hemma har jag annars bara packat, vet inte hur mycket det kommer bli i slutändan. Hur som helst tror jag att ett konfaläger i rånetrakterna fem dagar och sunderbyn i ytterliga fem kommer bli toppen.

Sleep tight vänner

Morjärv 2011
2012-06-07 / 22:13:31

Man blir ju inte annat än deprimerad av det lovande vädret imorgon. Ska gå runt i klänning och det är lovat 9 grader. Skolavslutningen ifjol var gassande het, 35 grader i skuggan och vi höll på avlinda inne på arenan. I år blir det väl ett skit av hela skolavslutningen.

Morgondagens kväll kanske blir lite mer spännande, får jag hoppas iallafall. Lite nergångar som fick mig en fundering, men det ska nog ändå bli en mysig grillkväll med vännerna.
Morjärv 2011

Luleå
2012-06-07 / 13:50:53

Glesstickat linne från Gina Tricot / Svart linne med tryck från Gina Tricot / Svarta shorts från Carlings

Fick med mig hem lite kläder, en svart väska, smycken och underkläder från fina Luleå. Brände av dit i morse men mamma och kom hem för en timme sen. En kort men behövlig tur.

Med ett halvdant väder kryper jag ner i min gosiga säng och slår på "Dear John". Det sägs att den är bra, ha en fin dag hjärtan.

Finmiddag på nationaldagen
2012-06-06 / 17:19:54

Bara för att det är nationaldagen så ska vi lyxa till det med finmiddag. Fläskfilé och klyftpotatis kommer sitta fint. Idag har jag förövrigt klivit upp klockan kvart över 7, ta mig där bak vad trött jag var. Drog mig till kyrkan och var där 20 min, inte värt det kan jag säga. Och annars har jag absolut inte gjort ett piss, har duschat, myst med vovven och bara mått allmänt dåligt i detta väder.

Måste hitta något som kan förgylla min kväll, en Ben&Jerrys skulle vara helt rätt till en film.

Vi gjorde det med stil
2012-06-05 / 17:26:10

8A!!!! Vi plöjde planen, brännbollvinster i massor och 80-tals utklädnadaden fixade in lite stilpoäng. Storfinalister och vinnare, det känns varmt runt hjärtat. Älskar våran klass ♥

YOLO
2012-06-04 / 22:38:38

Vilken klass, vilken kväll, vilket spontanbad, vilka bilder. Hela klassen har suttit och tryckt på ett flertal filtar på alder med kortlek, marabou, hamburgare osv. Första doppet i alder har även gjorts, jag och Malin med kläder och allt. Det var kul, lite spontant och sådär halvgenomtänkt.

Imorgon ska klockan ringa 6. Sådär mysigt död kommer jag byta om till utklädnaden till brännbollen, tjohåj. Nu matar vi!!

Prima
2012-06-02 / 15:50:24

Hej vänner. Jag mår prima med tanke på hur vädret är ute, det är väl lite bättre nu än vad det var för en halvtimme sen då det spöregna.

Igår körde jag sista gången i stan med moppen, blev godkänd så nu ska jag bara boka en tid för teoriprov så är allt klappat och klart med ett kort i handen och jag får köra lagligt, lycka lycka lycka.

Ikväll ska jag nog mysa med min fina vän, chips, dricka, film och mycket snack står på schemat. Måste bara ut på en joggingtur, för det behöver jag verkligen ...