Prince, en gång en ängel, förevigt en ängel.
2012-01-30 / 17:02:23



Du föddes som en ängel och du försvann som en ängel. Du har alltid en plats i mitt hjärta och du ska veta att ingen tar din plats. Vila i frid älskade, omtyckta, genomsnälla Prince! Platsen i himlen var för ditt eget bästa. En sista kram som aldrig blir förglömd, älskar dig.

Sov sött ♥

Uppehåll
2012-01-24 / 22:10:06

Som ni säkert har märkt har det stått absolut stilla i några dagar. Har väl lyckats få in en inlägg eller två men känner att dagarna är alldelens för korta för att jag ska kunna har tid till att blogga. Och jag funkar så att om jag sätter mig vid datan så gör jag inte bara det jag ska utan jag fastnar i allt och inget och till sist hade man ingen tid till att göra bort läxor osv. som är såååån lång väg före allt datasittade.

Så med det här vill jag säga att jag tar skolan före datan och på Torsdagkväll åker jag även ner till Arvika och grattar min älskade morfar som fyller 90 år. Helt otroligt! Ja men nä, då vet ni att jag inte kommer ha ett bloggupphåll tills alla redovisningar, plugg, PRAO sökande och allt sånt är klart! Ni fårstår säkert, kramkram ha det bra.

Make it a lifestyle, not a duty.
2012-01-23 / 22:36:48

Har inte hunnit bloggat någonting dom två senaste dygnen. Har fullt upp med både skola, läxor och ett flertal timmar på gymmet. Apropå gym så har jag precis tagit mig därifrån för ett styrke/konditions pass men Frida och Rebecka. Har kämpat mig igenom hela 2 timmar där, någon som känner sig riktigt stolt, jaaaa.

Kryper ner under täcket på ett tag, helt slutslagen i kroppen. Äntligen får man känna känslan av att vara döötrött. Sjukt vad kärlek till det!

Kärlek i hela hjärtat
2012-01-22 / 18:09:31

Nog har man njutigt idag nå! Första turen iår, kärlek i hela hjärtat.

Taggar annars igång med lite peppmusik, åker iväg med Rebecka till winternet och tränar bort lite fläsk. Styrke ska jag banne mig ta och göra tills jag faller ihop. Har inte tränat någon på hela 2012 (!), förutom att jag har skidrat några dagar men det är ingenting.

Ska äta middag och sen vidare till Erikslund, hämtar träningskläder och åker sen därifrån och tränar. Ni får ha en bra Söndagseftermiddag!

Första turen
2012-01-22 / 10:37:36

Har ingen som helst lust att vara inne idag. Tur då att mamma har planer att köra lite skoter, dunder att jag får köra egeen! Första turen idag, det är inte bra. Det brukar vara pappa som till mestadels står för alla turer, men han äger ingen skoter iår så mer än toppen att mamma och robert kör med tvåå.

Bunkrar upp med flera lager kläder och sen stoppar jag en fin frukost i magen. Ska rycka upp Rebecka från sängen också så hon kommer på bena. Upp ut och iväg, tjaa

youre laugh is the best sound I have ever heard
2012-01-21 / 23:55:46

Las Vegas 2011

Vad jag älskar mitt liv just nu. Allt bara flyyter, går som smort alltihop. Har varit nere ett långt tag så det här var mer än behövligt.

Hoppar till sängs med min älskade vän och kikar på Dreamhous, det sägs vara en läskig typ. Helgen för mig än så länge har varit bra med gigatiskt B.

Take care all of you.

Tävlingen avslutad
2012-01-20 / 23:46:56


Såhär lagomt innan 12 avslutar jag tävlingen, i sista sekund rätt och riktigt. Bättre sent än aldrig brukar man säga!

Tänker inte dra ut på det hela utan vinnaren av tävlingen om en transparent skjorta går till tjejen som är länkad på bilden!! Stort grattis till dig.

Live like you never want to say, "same shit diffrent day", again.
2012-01-20 / 19:30:35

Sommaren 2011, goda tider!

Superfräck Fredag, har nog aldrig skrattat såhär mycket på en engelska lektion någonsin. Hela dagen har bara varit på den bra sidan. Fick sen ett gott skratt när man försökte vara en aning seriös med filmandet efter skolan.

Sitter just nu och knåpar ihop sms till Rebecka. Ska packa min väska med dittan och dattan och sen få skjuts av min snälla bror till Erikslund. Intar en säng där men henne inatt, mysigt! Uppdaterar inget vidare idag/imorgon då, så ni får ha en bra start på helgen!

I'm accustomed to you, you are a part of my life
2012-01-20 / 07:22:13

Morgon! utvilad och duschad. Underbart, inte ofta man är pigg och glad vid den här tiden. Ska nu hoppa ner i mina läderconverse och gå till bussen. Efter skolan ska jag till Rebecka och spela in en redovisning till spanskan, jaa, dvs. dålig uppdatering

Kram

The first to apologize is the bravest. The first to forgive is the strongest. And the first to forget is the happines.
2012-01-19 / 22:05:33

Uppdatera bättre jaa. Nä det har jag inte idas, alla har vi dagar då man inte har lust med någonting. Fick inte bortgjort någon matte eller engelska som det var tänkt heller. Vill bara lämna denna plats och försvinna, där jag vill vara

Har nu planer på att lägga mig. Ska upp en halvtimme tidigare i morgon så man hinner duscha av sig osv. så hoppas ni får ha en skön natt! Sov gott

MUM, you are my everything.
2012-01-18 / 23:15:01


Älskar dig!

Jag har inte haft tid till att uppdatera, eller rent av inte brytt mig. Har skidrat lite i skogen men min vovvsegull och har fått igenom mycket bra, känslosamt och intressant prat med min älskade mamma. Går inte in mer än så, men min dag har varit bra.

Ska tvätta av mig sminket och sen hoppa ner i den skönaste och blunda ett antal timmar. Ska försöka bättra mitt uppdaterande imorgon, med långdag, men jaa ni ser. Kramar

Sängen får göra sitt
2012-01-17 / 22:50:45

Nä, mitt tålamod är riktigt villigt ut i det sista men det här var bara för mycket. Har försökt överföra bilder i en halvtimme nu, men klantar till det och allt avbryts, ska radera alla bilder som inte ska överföras av typ 1500 foton hinner nästan precis klart och då dör kameran. Har dessutom jobbat klart några tal i matten, som får mig på ett humör som, jaaa. Helt obegripliga tal som man aldrig kommer ha nytta av får mig på ett sånt hääär humör.

Tänker inte fortsätta skriva om dittan och dattan, ingen bryr sig i sånt ändå. Hoppar ner i bingen till en film istället

Tävla om en transparent skjorta i min tävling HÄR!!

"we don't have the power, but we never say never"
2012-01-17 / 16:10:42


Orkar inte lägga ner flera timmar på bloggen bara för att få ut ett ända inlägg. Jag tar mig tillbaka på spåret när jag har ork för allt igen

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
2012-01-16 / 17:07:38

Måndag, det var idag ja. Den kom visst igen, lika jobbig som vanligt. Har trälat mig igenom den, kännt mig trött stort sätt hela dagen. Hem kom jag iallafall och har inte tagit dom här timmarna på allvar. Framför tvn har jag suttit. Tänkte därför gå ut med min lilla vovvsivov nu.

Tänke också meddela att det kanske inte dyker upp något mer inlägg än det här, ikväll, jaappp hejs.

Update: Kom ihåg tävlingen jag har igång, avslutar den på fredag (20/1) och den kommer inte läggas ner, då vet ni alla. Lycka till!

If you still talk about it, you still care about it.
2012-01-15 / 22:47:05

Känns bra såhär på en söndag att ha gjort bort all läxa och att ha lirat till mig en vinst i chack mot pappsen. Ångesten till imorgon tar dock över lite.

Nä, hade inte tänkt deppa nu. Vet ändå att morgondagen kommer vara som vilken dag som helst, och att jag kommer vara lika trött och grinig hursomhelst. Nu ska jag tillbringa kvällen med familjen, för imorgon bär det av till mamma. nighty night

20120115
2012-01-15 / 17:03:17

Har riktigt blandade känslor just nu, glad, förvirrad, nedstämd. Hoppar i duschen så kanske allt blir som vanligt. Eller det kanske bara är önsketänkande.

Har iallafall umgåtts med världens bästa flicka idag. Och ska snart dit igen men då blir det att ta tag i tekniken och lite engelska. Hoppas att ni får en bra söndagkväll, och glöm inte tävlingen här nedan!

Tävling
2012-01-15 / 11:04:43

Sparkar igång en tävling nu, och priset ser ni här ovanför. Det var ingen som ville köpa den så varför inte vinna den? gratis!

Du gör såhär:
• Gör ett inlägg om tävlingen på din blogg samt länka mig där
• Kommentera inlägget att du är med

För större vinstchans:
• Gilla min facebooksida HÄR
• Lägg till mig på blogresponse HÄR och bloglovin HÄR
• Skriv i kommentaren vilket/vilka du gjorde så får du större chans att vinna

Tävlingen avslutas på Fredag, 20/1. Om det inte skulle vara nog många som är med läggs tävlingen ner.

Om skjortan: Storlek XS, Endast änvänd 2-3 ggr, Ordinarie pris 500:-, Köpt på Diva, märke Cheap Monday


fall in love with someone who ..
2012-01-15 / 10:31:20

"fall in love with someone who promises to make you laugh, fall in love with the constant feeling of being anchored to someone who makes the crash of the waves bearable, someone who makes you stronger. fall in love with someone who tells you that if they fall asleep waiting for you to call, they'll call you in the morning-but not to early. be in love with something greater than the both of you that defies your superstitions. be in the arms of someone you can call your lover. someone that completes your heart. be with someone who lest you be wrong and wades in the mistake with you. fall in love and write down in your diaries, "we made it through," knowing there is more (good things) to come. but must of all hold on to that love with clenched fists and a willing heart."

Jag saknar dig
2012-01-15 / 10:03:48

Har aldrig någonsin lipat så mycket till en film som jag gjorde igår. När det gäller döden och gripande berättelser som dessutom är verklighetsbaserade blir jag som en treåring. Föreställer mig på något vis att det handlar om mig själv, och så sprutar tårarna. Nåja. Filmen måste ses säger jag till alla som inte sett den

Sometimes the best thing to say is nothing. Some people are not even worth your words.
2012-01-14 / 22:50:18

När man har svammlat klart för ikväll slår vi igång filmmaraton. Ska försöka se 3 filmer ikväll, 'A lonly place to die' 'The thing' och 'Jag saknar dig'. Hoppas ni får minst en lika mysig kväll som oss, sammanfattar lördag hitils med ett ord, perfekt.

Too young to hold on and to old to break free and run
2012-01-14 / 21:45:16

Kamera/Nikon Objektiv/MicroNikkor85mm Inställning/Macro, blix av

En varm kopp
2012-01-14 / 14:31:12

Det godaste som finns efter man har varit ute i kylan är en varm kopp hemmagjord choklad. Det är riktigt svårt att slå det!

Solandet gick bra, fick lite färg ändå. Fick även riktigt härliga bilder när jag var ute för ett tag sen. Jättefin himmel + mysig sol. Ska ta och redigera bilderna så publicerar jag ut dom ikväll eller något sånt. För nu ska vi neråt mot Ica och köpa lite hårfärg och gotti.

Kram

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
2012-01-14 / 11:11:32

Kärleken som uppstår när man drar upp rullgardinen och ser att himmlen är babyblå och solen är framme. Har duschat och klätt på mig nu, ska bara äta lite frukost innan jag och Rebecka går till Sun Tan. Vart riktigt sugen på att åka till Step In och träna efter det. Men får se, kanske att jag går ut och fotar istället i det fina vädret!

Ain't nobody loves you like I love you
2012-01-13 / 23:43:44

Vilma Henricsson är guld värd. Bloggen blev superfin och hon är superduktig i det hon gör!! Tusentusen tack.

Fredag, helg och sova ut. Det år så mina dagar ska se ut på en helg. Men istället ska jag upp i hyffsad tid, få i mig någon bra frukost, iväg till Sun Tan och sola bort mitt bleka. Sen ska jag vandra hem och duscha. Så långt vet jag än så länge. Blir även lite plugg på söndagkväll.

Nu ska jag ta andra planer och läsa lite bloggar, vila magen efter allt paltätade idag, och se en film. Godnatt

Toppen
2012-01-12 / 23:30:22

Mår hur bra som helst just nu känner jag. Fick byta luft i lungorna i en timma, gick runt hela stan kändes det som. Huuur skönt som helst! Väl hemma tog jag mig kvällsfika, har nog inte varit så här hungrig på gud vet när. Så nu är jag mätt och belåten.

Sen har jag tvättat bort mitt smink och rengjort ansiktet med Garniers nya ansikts'skrubb', någon typ av. Ett stort plus till den! Man känner riktigt att man är ren och fräsh, riktigt bra. Den rullar även på reklamerna just nu om ni har sett det.

Måste bara säga också att Vilma är en riktigt pingla. Hon har tagit sig tid till att fixa min blogg gratis, och om jag fått rätt vibbar av henne så kommer det bli superbra. Tjejen är hur snäll som helst och förtjänar stakt en länk i min meny, kika gärna in på hennes blogg ni med. Hon kanske gör en design till dig men hon betalar en slant. Kan vara säga att det är hon värd till 110.

Pretty good
2012-01-12 / 19:58:43


Skönt att ha avklarat en stor del av Tekinken, ytters lite kvar. Så eftersom jag varit så duktig är det väl lika att jag fortsätter, ska därför ut på en långpromenad med Ellie. Känner mig fet och äcklig, tänkte även sticka iväg och gymma lite i veckan, kanske att man blir återställd på någon månad då!

Priset
2012-01-12 / 16:40:22

• Storlek, XS
• Endast änvänd 2-3 ggr
• Ordinarie pris 500:-
• Köpt på Diva, märke Cheap Monday

"the bruises go away, and so does how you hate, and so does the feeling that everything you receive from life is something you earned"
2012-01-12 / 07:50:03


Godmorgon. Hur nöjd som helst att jag har tid till att blogga på morgon. Förut han jag alltid blogga ett inlägg på morgon. Men nu har jag bara en timme på mig att fixa mig osv. så tiden finns inte.

Långdag idag, det betyder HK sista 2 timmarna. Måste erkänna att HK är ett utav dom ämnerna jag inte gillar. För det första tycker jag inte våran lärare är bra och för det andra är det ofräsht och ibland använder vi gammla matvaror. Helt ointressant men HK är inte mitt starkaste ämne om man säger så, då vet ni.

Ska ta tag i min gympapackning nu och sen äta frukost, hoppas ni får en bra Tosdag läsare.

If you never try, you'll never know
2012-01-10 / 16:37:47


Ligger i sängen och väntar på bättre tider med denna flicka. Spotifylistan rullar, känslan att vara hemma från skolan känns obeskrivligt braa. Hade ingen lust till att kliva upp 6.30 i morse, men det var ändå helt ok att pallra mig dit när jag fick träffa alla osv.

Får väl se vad som händer nu, ska kanske tvätta av mig sminket och ta på mig myskläder. Ska nämligen göra bort tekniken och engelskan som vi har till nästa vecka idag. Känner mig stolt att jag tar tag i skiten veckan före.

Nå jaaa, nu ska vi rycka upp oss. Ha en fin kväll


Transparent skjorta
2012-01-09 / 18:20:25

Har funderat fram och tillbaks med det här. Men har tagit tag i saken nu och bestämt mig. För cirkus ett halv år sen, något sånt, köpte jag mig en svart transparent skjorta på Diva för 500 riksdaler. Har dock bara använt den ett fåtal gånger, kanske 2-3. Och känner att den inte kommer användas något mer. Den är i superskick kan jag säga, för jag säljer den inte för att det är fel på den utan jag passar inte i den.

Så jag tänkte fråga om någon av mina kära läsare var i behov av en, så kan jag säga att jag säljer min för 250:-. Jag har ingen bild på den just nu, men det kommer nästa vecka. Om ni intresserade kan ni gärna skicka iväg en kommentar. Men som sagt, det är säkert svårt för er att få suget när jag inte har någon bild. Men ni kan fundera på saken så länge. Kram kram

If there ever comes a day we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever.
2012-01-09 / 10:34:53

Kilar iväg en sväng till Luleå med finfina brudar. Hemma igen till 5, se ya.

I'm gonna smile and pretned that this ain't killing me at all. I'm gonna say that i'm 'alright' and save the tears for de night.
2012-01-08 / 20:37:23


Har ingen lust för att ladda upp alla dessa bilder och börja redigera dom ikväll. Det kanske kommer imorgon eller någon dag framöver.

Har iallafall landat hemma i soffan, skööönt. Så nu ska jag rota igenom kylen och sen neråt för att mysa in mig framför tven. Vila upp mig lite efter helgen, för imorgon ska man nämligen till luleå kl 11. Bara upp och iväg då, men det funkar det med.

Hoppas ni får en bra söndagskväll, för det ska jag ha

Söndag, 8/1
2012-01-08 / 12:48:59



Finfin dag såhär när man ska åka hem. Nå ja, får en fin dag på tåget iallafal.

Jag har precis packat in allt skrot i väskan, ätit lite palt och nu gör man bort med lite energi med Isabelle.

Näni nu ska jag hoppa in i bilen och åka till tåget. Hoppas ni får en fin söndag, pussar och kramar

20120107
2012-01-07 / 17:58:58



Ni märker ju att jag har sådär halvsvårt att vara seriös. Fast det kvittar nog ändå eftersom bilden ändå är oskärp och hela allt.

Idag har vi iallafall gjort bort det lilla som finns till stad, så fick bara med mig en earcuff. Sen rullade vi 1,5 mil till ishotellet. Hur snyggt som helst. Har fotat med systemen så bilder kommer upp när jag är hemma.

Nä, ska lämna sängläget och gå ner en trappa, ha det fint alla

Det leker
2012-01-05 / 22:53:08

Hos farmor nu. Tågat 3 timmar imorse, ett evigt tjatande från min lillasyter om när vi var framme. Fick roa henne med det ena och det andra. Nåja vi kom fram iaf och har ätit, sett film, ritat ov. Isabelle stortrivs.
Nu gosar jag med min mobil och ska kolla lite bloggar ett tag efter det här har publicerats. Japp, får se om jag ids mobilblogga något mer i helgen, annars ses vi på söndag. Kraam

HOPE, LOVE, TRUST
2012-01-05 / 00:45:05


Krossa alla fönster, slå in hans dörr och låt honom veta att inget är som förr.
2012-01-05 / 00:20:07

Min nyårsoutfit

Herre jisus vad dåligt man uppdaterar här, ja men visst. Måndag: En heldag med Johanna, hon sov över, tog över min säng, det sluta med att jag fick sova natten på soffan. Tisdag: Uppe med tuppen, eller något åt det hållet. Till Johanna, datadatadata, skratt, kolla handbollsträning, hyper osv, mys med kusinerna, film till 3 med Rebecka. Onsdag: Sov till halv 2, upp och iväg till Rebecka, datadatadata, tanken var att plugga men blev inget med det. Och sen hem och ta med mig lite kläder som ska ner i resväskan, städa lite på rummet och sen till pappa.

Så nu sitter jag här. Har packat klart min väska, kanske inte har nämt det men åker till Kiruna imorgon på morgonen med Isabelle och är där till Söndag. Ska krama om farmor, kan med andra ord säga; lite kvalités tid med en liten del av släkten.

Så jaaaa. Så här har och kommer min vecka se ut. Hoppas ni får en bra vecka ni också, för det ska jag. Ta vara på sista dagarna av lovet känns otroligt välbehövt. Nu ska jag faktist inte blogga nå längre, ska kolla facebook och sen försöka krypa till sängs, för imorgon ska man upp 9, japp sov gott ses på Söndag

Känner du detsamma som mig
2012-01-03 / 15:55:26



Fick en fråga om jag målar mina ögonbryn, och ja det gör jag. Jag målar med en brun penna och sen lite brun ögonskugga på det för en mjukare look. Dock vet jag inte om pennan är till för ögonbrynen, men det funkar iallafall. Kan lägga ut bilder på det jag använder när jag är hemma igen.

Bloggningen idag kommer att vara torr. Umgås med Johanna och det var ett tag sen osv. men uppdaterar bättre mera ikväll. Kram


Try and fail, but don't fail to try.
2012-01-02 / 23:12:14


Åh mår så dåligt. Har stoppat i mig en hel förmögenhet av mat nu under 2 veckor. Och det känns kan jag säga! Imorgon ska jag nog sticka till Step In och bränna kalorier. Kändes som en toppenplan, någon som är lust att hänga på? bara att slå en singnal.

Annars nu sitter jag och Johanna och ser lite tv. Ska snart äta någonting, även fast det känns otroligt tjockt så får det bli så. Ni får ha en bra måndagskväll, kram

Livet blit så lätt med glada personer.
2012-01-02 / 16:40:26



Känner mig såå söt. Erkänn. Haha skämt o sido, har då spenderat dagen men mitt lillfjun. Mycket skratt och trams, kändes skönt nå hemskt.

Ikväll sussar hon hos migm myys. Nåja nu ska jag tydligen få en morot, sen vidare till pappsen för middag, kramar

Alla har vi varit små och söta
2012-01-02 / 00:42:05


Hittade det här lilla fotot i en låda när jag började städa. Hihi, känner mig stencool. Hängselbyxor och något roligt på huvudet. Aw. Man vill nästan tillbaka när man tänker efter, vilken tid det var. Inga problem, allting vad frid och fröjd. Och man var glad nästan hela tiden, älskade livet helt enkelt

Mina nyårsplaner
2012-01-01 / 23:34:24


Har inte varit på topp för att blogga kan man säga. Starten på 2012 har varit sisodär, eller bra ska jag försöka inse. Lite djupa tankar och tårar, men sånt delar jag inte med mig här. Men deppad start på sätt och vis.

Sen snurrar tankarna om hur vårterminen på Korpen kommer att bli. 8:an har varit mitt jobbigaste år. Och antar att det inte kommer bli lättre när vi startar om igen. Men, jag ska fokusera, lägga ner tid, göra mitt bästa, lära mig, ta in nytt, vara stark och få ett bra resultat som jag kan vara nöjd med. Det är väl som mitt nyårslöfte om jag så säger, och sen försöka sudda mina komplex och bara köra!!

Nu blev det mycket text här. Har precis sett en superbra men djup film. Och nu hade jag tänkt ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag. Och sen ställa väckaren, upp och få ett leénde på läpparna av min älskade kusin Johanna. Har saknat hela bunten som har tillbringat 2 veckor i USA. Inte lite äcklat avudsjuk nej, inte alls

Mera nyår
2012-01-01 / 18:43:50


Riktigt mysig kväll igår. Så bjuder på lite glada bilder.

2012
2012-01-01 / 01:36:58


En nyårs puss till er söta läsare.

Är för ett tag sen hemkommen från Rebecka. Kvällen har varit grym, massa skratt, foton, svammel, raketer, dans-ös osv. Det var en väldigt lyckad kväll må jag säga. Kunde ha blivit snäppet bättre, men det känns som att den känslan är en miljon ljusår härifrån.

Nåja, nu ska jag glida runt här på mitt google chrome i min ensamhet och sen stänga ögonlocken och vakna upp i ett nytt år, med dagsljus. Ha en fortsatt bra start på det nya 2012