Femton år
2012-05-31 / 22:43:28

Femton år fyllda idag. Vilken dag jag har haft, har fått så mycket fint av min familj och släktingar, allt från presentkort, underkläder, hjälm, fotoväska osv osv. och över allt det toppades min dag med denna superfina pärla här ovan. Yamaha areox R, det går inte att beskriva min lycka. Fick mig en runda i berget med min fina vän, fotatade lite och bara mådde. Dagen kunde inte blivit bättre, ingen chans på världskartan.

Bara för att min liv leker så, ska jag läsa in lite stadstrafik ikväll, sista trafikkörningen imorgon. Slutar klockan 11 och sen är det helg. Lägger mig ikväll men lycka i hela kroppen, ha en fin kväll allihopa.

Olly Murs
2012-05-31 / 12:59:28

Vilken snygg solstråle. Han är så perfekt, och bara sprider glädje, mums på hela han. Låten beskriver mina känslor för stunden. Hur nöjd tjej som helst, har fått en hel del redan och kalasandet är inte klart än. Ska kila iväg till pappa nu på ett tag och bli uppvaktad där också.

Happy hour over here!!


Keep your feet on the ground when your head's in the clouds
2012-05-30 / 23:28:38

Min fina vän har ändrat lite på min blogg. Du är värd guld, jag fårstår inte, jag försöker få in hur allting hänger ihop. Jag klarar av grunderna osv. men när det lilla minsta blir komplicerat blir allt ett ända kaos. Känner att nån som är lite mer varm i kläderna får ta tag i det istället. Tur jag har dig min gulliga vän, du är bäst Malin.

Känner mig annars riktigt glad. För första gången körde jag ut i trafik idag, som förövrigt gick som fina fisken. Och som gräddet på moset var jag och Rebecka dom bästa eleverna han hade haft sen han började jobba. Vad lyckan spred sig, på 0,1 sekund kändes allt hur bra som helst. På fredag blir det att köra i stan igen, puhu, hoppas på lycka.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta till tolvslaget, 15 år fyllda då. Straffmyndig, moppe-körkort, ligga lagligt och livet börjar leva lite, med friheter. Det känns helt okej faktiskt.

Blond vs. Brun
2012-05-30 / 12:30:21

Nu har det gått ett antal veckor sedan jag färgade om mitt blonda hår till brunt och en blond dip dye (ska förbättras). Känner ändå att jag börjar trivas riktigt bra i mitt bruna. Mina föraningar var att det skulle skära sig totalt. Det blev ändå helt okej, om jag får säga det själv.

Men som sagt så ska jag fixa till min dip dye som inte blev som tänkt. Men det får bli någon vecka in på sommarlovet, speciellt om jag ska blondera så nöter det ju en aning. Tänker att det kanske är bäst att vänta med det då, när jag precis färgat.

Vill tillbaka
2012-05-29 / 23:22:54

Ta mig bara tillbaka, jag vill bara fara iväg bygga upp mig själv hur stark som helst. Helt okrossbar. Det skulle göra mig så lycklig så ni förstår inte.

Sen måste jag bara säga att Ellenkvällen ikväll var bara så bra, ni anar inte hur bra jag börjat må efter jag har börjar i Ellen. Ser snart ett hopp någonstans.

Hoppas ni alla sover gott, det ska jag. Är i stort sätt ledig imorgon, eftersom vi har välgörenhetsdagen. Men måste trackla mig upp till tandläkaren där vid 8 och sen klockan 3 ska jag ut och köra i trafik med moppen. Kill mää. Det får gå som det går, nu ska jag då sova efter allt. Kramar

Tisdag 29 Maj
2012-05-29 / 16:12:57

Tisdag, har hunnit med en hel del. Först och främst har jag varit i skolan till 1. För jag och Rebecka hade en tid för att övningsköra klockan kvart över 1. Så efter vi varit där åkte jag och Rebecka och solade en sväng och just nu sitter jag och fräschar upp minnet med lite instuderingsfrågor.

Senare blir det nog att springa ut med Rebecka. Känner att det tar emot lite, sprang hela 1,2 mil igår. Och idag ska vi evt. springa en mil till. Känns plågande, men det får nog gå an. Annars är jag jätteglad över att min pappa kommer hem idag, saknat han mycket.

Longboard
2012-05-27 / 22:12:38

Jag tror aldrig jag har varit såhär lycklig över något matriellt. Jag är helt nerförälskad i min blivande longboard, jag har sen en tid tillbak velat ha en longboard. Det ser så soft ut att bara ta sig överallt rullandes. Sen är känslan bara så mumsi. Jag tror helt allvarligt att min moped kommer stå still i sommar, iallafall stora delar av sommaren.

Tycker ändå det är bra att jag har fått köpa en av Johan eftersom den jag ska få köpa nu kostade över 3000 ny. Och jag kan väl känna att det är lite för mycket för mig, eftersom jag precis har börjat. Så en tusenlapp och två hundringar sitter fint för en nybörjare som mig.

Vi kammade hem en etta plats
2012-05-27 / 00:53:53

Vi utklassade Europa, det var vi helt klart värda. Det finns väl inte en människa på jorden som har en sån enormt fantastiskt röst som Loreen. Jag är helt uppe i varv, jag har suttit och hejjat på Sverige helt själv ikväll. Jag har varit barnvakt sen 3 idag och har bara umgåts med min älskade lillasyter, åkt lite longborad, ätit gudomlig mat hos grandpa, och nu töntat mig framför tven.

Imorgon har jag bra planer, ska ta mig upp i tid, fara och gå på en gudstjänst, fy bubblan vad skönt att bara ha 4 kvar efter imorgon, sen ska jag cykla vidare till Sun Tan och sen fara ut och plåga mig i värmen på en ordentlig springtur. Good luck chuck.

New love
2012-05-25 / 23:23:38

Mysig kväll, bosatt mig på denna älskelse ovanför. Jag ska få köpa en longboard av Johan, har testen balansen och det idag. Hur kul som helst, får se om det blir något moppekörande för min del i sommar, näj där var jag rolig va.

Annars då, har åkt upp på berget, fick snålskjutsa på både Rasmus och Jesper. Men kvällen slutade lite sämre än räknat. Tänker inte ta upp det här innan jag pratat med dom som var inblande. Men hoppas det går bra för er.

Nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt mig, sen ta det mys framför soffan. Ha en fin kväll!!

Hej hej sommar
2012-05-24 / 17:55:09

Sommaren är här inom en väldigt snar framtid. Träden, gräset och blommorna har ju tinat fram, det lyser grönt nu. Som det ska.

Förövrigt, kortdraget så har dagen spederats ute i solen, gjort bort sista provet/testet, varit på en grym föreläsning, och fått veta en suprise som fick mig att le hur brett som helst. Ni anar inte vilka planer jag och mina vänner har för denna sommar. Sen har min hals börjat ge med sig, kan iallafall prata.

Bara tre riktiga skoldagar kvar på detta drägliga år, som har fått mig att tappa allt hopp. Hatar åttan, tur att man snart gjort bort det. Puh, näj nu ska jag spela sommarlåtar och sjunga sönder min lilla röst som finns, puss och kram.

Ellen kväll
2012-05-22 / 21:33:40


Min röst helt helt kapoff, men ändå ligger det lite possitivt i det hela. En NO redovisning imorgon, som man kanske kan skippa pga. rösten, tihi. Nä nu ska vi inte vara sånna, men jag hoppas verkligen att det bättrar sig. För det låter inte bra.

Anyway, Ellen var superkul. För er som inte vet vad det är, så varje tisdag träffas jag och 6 andra tjejer för att snacka (två av dom är ledare). Det är allt om kroppsspråk, gränser, familjen, vänner, 'problem', superroliga övningar, mycket seriöst snack som oftast kommer till något vättigt, sex, ung och kåt osv. Det är superroligt. Jag tror inte jag har haft så kul och kunnat vara så öppen som jag är mot andra. Det är supertrevligt, vi får fika och bara snackar på. Typ som en kväll med bara tjejsnack. Om ni får chansen att gå med i Ellen, gör det!! Ni kommer inte ångra er.

Take every riskt. Drop every fear.
2012-05-22 / 16:19:01

Jeans-Gina Tricot|Jacka-BikBok|Tröja-Gina Tricot

Åh blir helt kär i Ginas jeans. Jag har hittat ett par helt gudomliga jeans, har dock spenderat bort alla mina pengar på klippningen. Men vi får se det hela lite mer possitivt, fyller år på 9 dagar. Så kanske man får en slant eller ett presentkort.

Förutom min nerdränkta förälskelse i jeans, så har min hals gett upp totalt. Min röst spricker snart, knappt så att jag kan prata mer. Men livet går vidare, kanske inte var bästa dan att inte ha någon röst på eftersom jag ska på Ellen ikväll och sitta och prata i 3 timmar. Men rycker upp mig lite, vädret är ju helt fantasiskt härligt. Förutom det har dagen varit perfekt.

Två år
2012-05-21 / 19:50:46

Min fina kompis har blivit två år idag. Min gosebjörn, älskling och alltid en possitiv själ. Tycker så mycket om dig, min snutte. Två år som gått och många år kvar!!

Det är nära
2012-05-21 / 14:38:23

Vädreeeet!!!! sommar snart. Idag har det varit en ovanligt bra måndag, större delen av dagen har alla varit ute. Brännboll, sola, äta glass och bara njuta. Det närmar sig nu vänner, inte länge kvar innan vi får glassa runt på Alder, mums mums mums.

Shorts och ett linne på nu, så ska brännan bättras. Tja people :-):-):-)

I won't give up even if the skies get rough
2012-05-19 / 18:49:27


Hej sockersmulor. Mina två senaste dagar har varit super, på fredagen satt jag 3 timmar i frisörstolen. Det var tydligen en liten match för att få mitt blonda hår brunt. Men ändå blev jag inte nöjd, jag försökte säga att det skulle vara dipdye, visade bilder och allt. Men ändå blev nästan hela håret brunt. wähää

Förutom att ha haft ångest så har jag haft det super, blev en grillning på berget med massor av folk igår och idag har jag sprungit drygt en mil med Rebecka, hur bra mår man inte när man har sprungit. Kan äta med gott samvete ikväll, mums!!

Ripped jeans skin was showin' hot night wind was blowin'
2012-05-18 / 09:48:30

My dog has swag. My sister is cool. I'm retard. Fun tvåhjuling. Några Istagram bilder, ni kan vara lite extra söta och följa mig. @malinwidgren, poss.

Nu är jag skakis, ända ner vid fotknölarna. Hoppas, hoppas, hoppas det blir bra. Annars laddar jag ett AK47 och trycker av i tinningen. Nej, det kommer att bli bra (vill jag intyga mig). Ha en fin regning dag anyway, nu ska jag gå och göra mig lite frukost, om jag nu får i mig nått.

Gå med dom som vill dig väl även om dina fickor är tomma
2012-05-17 / 10:06:12

Det blev en lyckad dag igår med Rasmus och Albin. Fick med mig kameran där på kvällskvisten, så några härliga bilder fick jag till, himlen var magisk. Busade mest runt på två hjul uppe på berget, men fotade även en del där också innan vi for till Rasmus och hoppade lite.

Till något helt annat, så har jag gått knäsvag nu i två dar nu. Nä men skämt o sido, har bokat ett klipp- och färgtid på fredag. Kvart i 11 ska jag sitta i stolen och förhoppningsvis ha ett rätt brett leende på läpparna när jag lämnar Slaong 53. Det som skrämmer mig lite är att jag aldrig varit brunhårig förut, så vi får väl se..

Dip Dye
2012-05-13 / 19:56:21

Nu har mina tankar snurrat i 190. Bara för att jag blir så otroligt avundsjuk på alla som far och flyr Sverige mot en aning varmare länder, känner jag för att jag måste göra någonting i mitt liv som lyfter tillvaron ett snäpp.

Ni kan nog ana vars jag vill komma. Yes yes, nästa gång (evt. till veckan) ska jag beställa en klipptid, och klippa topparna sen göra en otroligt snygg dip dye. Som ni ser på bilderna vill jag ha brun/mellanbrun färg i botten (hårfästet) och en bit ner. Sen en lite ljusbrun färg som följer den bruna och sist ska jag spara min vanliga färg i topparna. Jag har inte en susning i hur jag kommer se ut i det, men det är väl bara att testa. Att vara grå dag ut och dag in är inte att leva. You only live once, just saying

I dream I dream I dream
2012-05-12 / 19:01:49

...jag drömmer om...

En solsemester, enbart. Jag känner mig helt ensam om att inte ha någon utlandsresa att inte se framemot. Och saken blir ju inte bättre när min bror sticker iväg till Alanya imorgonbitti i en vecka med massor av folk. Rebecka åker i Juli, Ida i augusti, Elin om sex dagar, och 311 till ska iväg inom loppen om ett år. Blä vad avundsjuk jag är

...jag drömmer om...

Min födelsedag som ska firas om 19 dagar exakt. 15 hela år, byxmydig (:p), moppekörkort osv. livet börjar ju ta sin form nu

...jag drömmer om...

En klass 1 moppe i födelsedags present och att jag klarar teoriprovet. Brum vad jag ska köra

...jag drömmer om...


Ett par RunWayDreamz shorts. Hur snygga skapelser är inte det?!!?, kan ju inte finnas en kotte på denna planet som inte skulle kunna krypa på alla fyra för att få ett par sånna

...

Det är kul att drömma, right?. Jag tycker det är superkul, men om jag får välja så lever jag hellre mitt liv än att drömma mitt liv. Vill börja leva nuuuu

I'm falling for your eyes, but they don't know me yet
2012-05-10 / 20:25:52

Hela 7,5 km har jag sprungit idag. Inte på en gång men en 5 km sträcka imorse och nu efter middag en 2,5. Jag har även gjort bort 2 kapitel i mitt pluggande till klass 1 moppe. Det känns så skönt att ha fått bortgjort sånt där som man mår så bra av att njuta av efteråt.

AM pluggande
2012-05-09 / 20:54:30

Det här har jag sysselsatt mig den senaste timmen med. Det är helt galet hur barsligt kul det är att sitta och bläddra i boken och svara på frågor om det. Jag är helt besatt, får se om jag någonsin kommer kunna sova inatt eller om jag sitter och suddar med boken i handen, hähä.

Jag är förövrigt väldigt glad, jag fick ett otroligt bra restultat av tjugofyra minuter i solariumet. Hur bra som helst, viola, där ser man. Nu taggar vi sommaren för fullt, men ett tjottahelsikke köradande, solande, massa missions, underbara träffar med underbara vänner, och en helt drös till med händelser som ska få fylla min sommar till maxmax. Längtar

Skiter i om du är tjock smal fin eller ful nej det räcker med att du ska ha så jävla kul
2012-05-09 / 16:24:53

Är så stolt över mig själv, SO provet som jag började pluggade på igår gick faktiskt riktigt fint. Kan nu inte påstå att det är skyhöga betyg som står på spel, men det känns bara så bra.

Eftersom det är så urtråkigt regnit ute ska jag hoppa i duschen och sen ska jag iväg till Sun Tan och sola fram lite sommarbränna, mår så mycket bättre av lite sol. Ha en fin dag people's.

It's too cold outside for angels to fly
2012-05-07 / 16:10:38

En fin måndag har det varit idag. Jag har en hel drös med plugg att göra med jag orkar bara inte. Jag skulle ha gjort bort det innan jag satte mig vid datan, för jag vet ändå hur det ser ut i slutändan.

På väldigt väldigt länge tar jag mig lite tid till att blogga, men då har jag inget att skriva om. Kan ju säga att i helgen har jag hängt runt i Luleå med Tobbi, Malin, Anton och David. Åkt buss en del. Varit på badhuset. Skrattat och haft mig. Vänner alltså, så riktigt nära hjärtat det bara går att komma. Poss poss på er, fina själar.

Valborgs
2012-05-01 / 09:49:20

Valborg igår, bästa på länge!! Den börjades hemma hos Julia med lite grillning och mys och sen in till stan och möta upp Johan, Anton, Felix, Tobbe, Victor, Frida, Ida, Ulrika, Rebecka, Malin, Hannes, Felicia och William för att kolla på brasan. Sen gick vi en svängom. Kom till mig där vi stanna max 5 minuter innan vi hamna i lekparken. Sagt och gjort, rikitgt bra kväll.

Idag blir det nog att umgås med Malin, Tobbe och Anton. Sen ska jag springa till w-net med Rebecka och träna där och sen förhoppningsvis springa hem om vi har ork. Ha en suverän dag, #malinwidgren at instagraaam, follow me.