Det är vinter nu vänner
2012-10-29 / 21:04:12

Den bästa årstiden kommer sakta krypade nu, väldigt nära tills jag får åka skidor, skoter och allt annat som vintern hör till.

Varför landa när jag flyger fritt
2012-10-05 / 18:12:22

Hej mina allra finaste! 
 
Behöver jag ens nämna att vi har haft en otroligt ofattbar bra prao? Tror inte det. Vi har hunnit sköta om alla djur på gården, från att mata kalvar med nappflaska till att söka spår med hundar och rida ut med två fina hästar. Det sammanfattar nog det mesta i det stora hela. Jag har då kort och gott mått suveränt där borta. Man bara mår, dag ut och dag in, det är så trevligt folk och så mysiga djur och framförallt otroligt bra mat. Kan garantera att jag gått upp 5kg i veckan, wäwä.
 
Galet vad jag längtat efter att känna mig fräsh. Alla kläder jag har använt där borta har luktat kossa. En dusch på det här då sen ska jag nog starta igång en film och bara ta det lilla lugna. Det låter heeeelt rätt, jappjapp.
  
Härlig härlig härlig.

Grans Naturbruksgymnasium
2012-10-01 / 18:52:00

Bara efter en dag här på Grans Naturbruksgymnasium är vi helt förälskade i alla djur som bor här. Vi har hunnit med en hel del idag, allt från att hålla i ormar till att gå en långpromenad med två fina hästar. Jag har en stark magkänsla av att den här veckan kommer bli riktigt bra. Kossor, grisar, getter, hästar och smådjur, bondää nu tjör vii!!!