14 Januari
2013-01-14 / 15:56:05

Hoppas allt är bra med er. Själv har jag mest legat i soffan idag och vilat idag har varit hemma från skolan eftersom att jag vaknade med dunkade huvudvärk. Nu känns mycket bättre som tur är. 
 
Förutom att jag ska plugga lite idag så kommer det nog inte hända så mycket mer än att jag ska mysa lite med mina vovvar. Möjligtvis att jag går iväg till gymmet lite senare idag, får se hur jag känner mig :-).

Innan jag dör ...
2013-01-12 / 20:22:50

... ska jag ha upplevt Australien och Nashville ...
 
 
... sova under bar himel med någon jag tycker om ...
 
 
... hoppa fallskärm ...
 
 
... kört bil på route 66 ...
 
 
... skaffat mig en fin men diskret tattuering ...
 
 
... resa utomlands med en fin vän ...
 
 
... och lära mig surfa ...
 

Nangijala
2013-01-12 / 15:13:00

 
Helt fantasktiskt vilka härliga känslor man får av att vara ute i vårsolen. Som att vandra runt i ett sagoland, jag verkligen älskar våren, ett plus i kanten att man får så fina landskapsbilder när det är snötäckt över allt.
 
Annars då.. natten fick jag spendera på bästa sätt. Myst på en kall dag som denna, men även hunnit med att vara ute på en promenad i berget. Just för tillfället har jag tagit på mig varma mysiga kläder och ett par gosiga tjocksockar medans jag mentalt försöker tagga igång för ett gympass.

Throuhg my instagram
2013-01-10 / 14:33:49

  throuhg my instagram, följ mig gärna, @malinwidgren

Hejsan vänner. Hoppas allt är bra med er! Jag mår riktigt bra och tycker dom första skoldagarna har varit förvånadsvärt lätta och roliga faktiskt. Det känns som att det kommer bli en bra vår trots alla nationella. Är taggad för det nya året. 2012 var ett riktigt lyckat år, men 2013 ska bli ännu bättre. 
 
För stunden sitter jag och kikar på lite bloggar och och umgås med Rebecka, som förövrigt har somnat i min säng. Slagen hjälte. Hon fyllde 16 år igår min sköna böna, grattis igen finis. Ikväll ska jag kila en sväng på gymmet, blir spinning 30 och ett core-pass.
 

Igår och idag
2013-01-04 / 19:30:59

Fixade ihop en liten AniGif med bilder från gårdagen och även några av bilderna är tagna idag.
 
Som ni ser så har jag varit i Klinten, även sk. mitt andra hem, där jag stortrivs. Igår var det första gången för mig i år att ta mig till backen och det kändes helt okej att ta mig lite tid och ha gjort det nu. Min lillasyster ställde sig på ett par skidor ifjol, och nu är det kanske sjätte gången och får åka. Blir djupt iponerad över henne, väldigt duktig i backen men tanke på hennes ålder.
 
Idag har det inte hänt mycket alls, haft gulligt sovsällskap inatt annars har jag busat med mina vovvar, varit en sväng på stan och strosat runt i mjukiskläder i våran nya lägenhet i stan. Har inte hunnit berätta det än, men mamma jag och min storebror har flyttat från trångfors in till stan i en lägenhet. Vi har än så länge fått det väldigt mysigt, dock är det en hel del fix kvar. Men när allting är klart tänkte jag lägga upp lite bilder här.
 
Kramisar