Världens finaste
2012-07-28 / 18:14:01

Världens finaste kusiner har jag, helt säker.

Fin dag
2012-07-18 / 16:17:04

Sol. Bad. Foto. Glass. Musik. Sommar. Fuckyeah.

Borgarudden
2012-07-17 / 22:37:35

Borgaruddens camping blev det. Hur fint och mysigt som helst här, kommer riktigt må nu i 3 dagar. Har redan mått hur bra som helst idag. Anna och moster nere från Stockholm har varit här och hållt oss sällskap idag. Innan dom drog vidare avrundade vi med en grillmiddag och ett kvällsdopp. Hur skönt och varmt som helst, bara älskar sommar.
 
 
 
 

Toppen
2012-07-16 / 23:07:56

En inte helt så lyckad fiskefångst, men en helt solklar mysig kväll ute på vattnet med en roddbåt. Familjedag har det varit. Både motion, alderbad och fiksekväll. Det var bara nu på kvällen jag åkte och prata med Rebecka och Ulrika en sväng på stan. Blev inte så länge alls eftersom jag inte är nå vidare pigg.
 
Så ska bara fixa lite nu, packa osv. innan jag kryper i säng. Imorgon rullar vi iväg med husvagnen och parkar vid havs ett par tre dagar. Men sen är jag tillbak, sköt om er hjärtan.

Jobbjobb
2012-07-13 / 18:34:06

5 timmars slit uppe på verkstan med att städa bilen utan mat gav inget bra resultat. Rullade till Max och fick i mig en halv hamburgare. Det gick över en gräns och jag var inte hungrig längre. Hur som helst så är jag mer eller mindre i koma för studen. Ska lägga upp benen i soffan och blunda några sekunder.
 
Sen ikväll kilar jag in till stan och myser. Det känns bra, men måste hinna duscha och vila innan. Skriver bättre imorgon, kram.

Åberget
2012-07-13 / 00:43:50

Spontant kallas det, sjuk kväll. Åbergets stora rum, trevligt folk, moppeglid, deep talk spetsat med skratt och allmänt mycket damp. Härliga vänner jag har ändå.
 
Nu är det verkligen slut för ikväll, är totalt off. Ska slå på en rulle och kika på tills jag går ner en trappa och sussar kudden, kan bara säga lite snabbt att jag älskar mitt liv, på riktigt faktiskt.

Nytt i garderoben #2
2012-07-12 / 16:42:19

Vera_GinaTricot_BikBok_GinaTricot_GinaTricot_BikBok_Cubus_GinaTricot_GinaTricot_BikBok
 
Om ni tänker att jag nu inte ens fått med allt jag inhandlade igår kan ni tänka er att det blev en del. Men resten lär ni nog se på andra bilder. 
 

Gammelstad
2012-07-12 / 16:08:36

Fina djur.
 
En slödag verkligen. Har vandarat runt med träningsvärk i hela kroppen idag på hägnan. Helt död verkligen. Mina planer för dagen blir nog att plocka undan på rummet krypa ner i sköna kläder, hugga nå gott till hands och se någon frän film. Skitväder som vanligt. 
 
Kanske hittar på något mot kvällen om det blir bättre väder, annars sitter jag nog inne och trycker. Kan vara minst lika mysigt det med. Take care vänner.
 
 

Nightroll
2012-07-12 / 02:07:20

Nikon D3100 18-105mm

Nytt i garderoben #1
2012-07-12 / 00:08:11

BikBok_Vera_GinaTricot_GinaTricot_Carlings
 
Jag tror banne mig min dag varit mer än perfekt. Det ställdes väckare halv 8, och vi var i Piteå och gjorde stan från halv 10 till 4. Hemkommen med ett 20tal nya plagg. Det här är väl en bråkdel av vad jag köpte, mer kommer imorgon. 
 
Och nu i fina kvällssolen har jag hunnit med både träffat Jesper och Rasmus, åkt lite långbräda, lirat tennis med Rebecka, badat på alder med lillasyster. Ni märker ju, jag lever verkligen. Tror inte någonsin en sommar kunnat bli så bra som denna. 

Allt bara flyter
2012-07-10 / 22:54:01

Las Vegas 2011
 
Jag har svårt att sätta dagarna i ord. Men jag mår så jävla bra så det finns inte. Har också stört mig nå enormt på att dom gjort om blogg.se. Det kommer inte bli nå mobilbilder fören jag har fixat en sladd. Annars hade jag öst med bilder från mina grymma dagar. Har verkligen bara levt livet, unnat mig, tränat till tusen, skrattat, badat and you name it. Bara mått
 
Nu är jag för några timmar sen hemkommen från en grinit jäkla löppass och dödande styrke. Jag bara älskar dig Rebecka. Imorgon vaknas pitetown för storshopping, hoppas ni får en fin dag.

Hejdå kompis
2012-07-07 / 16:41:52

Precis lämnat av min Rebecka på Kallax. Var så nära på att hoppa ner i resväskan och flyga med till Turkey. Hade varit mer än kul att vara utomlands nu om man kollar utanför fönstret här i sunkihålan. Hoppas du får en bra resa iallafall, kommer sakna dig finis.
 
Nu playar jag en film med lite gotti till hands, orkar inte leva i detta väder, går därför under jord ett par timmar. 

7 Juli
2012-07-07 / 01:25:37

En dag som denna har jag spenderat med Rebecka. Men han även hunnit prata en stund med Viktor i stan där nån gång mitt på dan. Sett film, suttit ute och pratat i regnet, glidit runt med vespan och träffat på en liten rävunge nu på kvällskvisten när jag åkte hem. 
 
Första gången på väldigt länge jag nattbloggar. Men i min alldelens ensamhet har jag inget bättre för mig. Kommer vara själv hela helgen. Min älskade vän åker till Turkiet imorgon och mamma är i Arvika. Skönt ändå att busa runt i huset själv. 
 
Imorgon ska jag vinka hejdå till min Rebecka och sen ska jag hem och gråta en skvätt. Hoppas bara på att vädret blir bättre än vad dom lovat, kanske man kan sola i detta dyster.

Sommardagar
2012-07-05 / 22:58:47

Jag tror att jag har haft dom bästa dagarna i mitt liv. Jag vet inte hur mycket jag har skrattat, badat, solat, myst, sett film, kört moppe, pratat om allt med min fina vän, kramats, varit ute och tagit vara på den svenska sommaren till max. Det känns då jävligt bra att må som jag gör nu.
 
Idag har jag sovit borta, väcktes av min käre kusin klockan 12 som sa att det var bäst för mig att följa henne till Alder. Varför inte en dag som denna. Så idag har jag häckat där till middagstid. Har fått mig en mjukglass på rönkan också, mums. Annars har jag bara myst på med min ängel. Kort och gott, min dag har varit bäst.

When I say jump you say, how high and when I say go we go all night
2012-07-02 / 12:53:42

Fyfasen vilken helg Lina, du rockar bokstavligen. Älskar dig stumpan, och vad jag saknat er båda. Norlie&KKV, Veronica Maggio, Loreen, Sean Banan, Mangnus Uggla och många fler med dom har jag skrikit mig halsen av. Sånt där spontan ös som bara får en att le.

Har träffat en och annan trevlig same och kirunabo. Åkt karuseller, somnat kring 5 varje kväll, shoppat och bara levt livet. Det hade absoult inte kunnat bli bättre än såhär!!!

Igår kom jag hem vid kvart i 10, åkte hem och duscha en snabbis, vidare ut direkt efter det, mötte upp en fin och spenderade natten i stan. Kom hem nu vid 11 och nu ska jag ut och springa av mig lite fläsk och sen blir det intensivsolning på Sun Tan. Puss vänner.