Lycklig
2012-04-19 / 18:28:20

Klaaaaad!! Så superlycklig idag, känns bara så härligt. Fint väder, B på ett HK prov (MVG), Kåbdalis imorgon och allt är bara så superbra! Bara för att jag känner mig så glad ska jag fara ut och springa en sväng. Dock glömde jag bort Konfirmationen idag men, shit happens and life goes on. Helt säker, yessss, sköt om er hearts

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gått om ormar
2012-04-16 / 19:46:08

Träliga måndag över. Första dagen avklarad efter mitt sköna lov, som gärna hade fått vara en vecka till, minst. Men det var trevlans värre att få träffa alla fina människor i min klass. Har varit en lugn och skön dag idag, och sen fick jag mig en promenad hem efter skolan. Perfekt

Imorgon ska jag äntligen få träffa min pappa igen, efter hela 2 veckor. Saknar han hur mycket som helst, kommer bli skönt att få åka till Kåbdalis över helgen, lite kvalitets tid med familjen, mums. Nu ska jag göra bort en labbrapport, se ya!!

Ellen
2012-04-10 / 16:18:52

"Albrun Road under sunset summer skies, you whispred please, remember me..." - Ulrik Munther. Jag trotsar det dåliga snörusket till väder och spelar glad musik istället. Det går låtar om och om och om. Har hittat en ny förälskelse, Alburn Road.

Förutom det har jag hunnit göra mig en god lunch, fräschat upp mig, varit en svängom på stan med mamma. Och nu sitter jag och väntar på att timmarna ska gå. Jag och ett tiotals tjejer till ska klockan 6 fara iväg på Ellen (en "tjejkväll" där man blandannat stärker sitt självförtroende, får disskutera en mängd frågor och lära sig självförsvar) det är första kvällen ikväll och jag har en stark magkänsla av att det kommer bli super!!

Påskhelg
2012-04-09 / 20:41:12

Ta mig tillbaka nununununu!!! Mår så bra uppe vid fjälltopparna på ett renskinn och solen stekandes i ansiktet. Det är att leva, riktigt ordentligt.

Jag bara älskar att befinna mig där, hur mysigt ställe som helst. Även fast jag har mått hur bra som helst så mår jag ändå rätt bra att ha fått duscha i egen dusch och ta på mig nytvättade mumsluktande myskläder, nu bänkar jag mig framför tven och kikar på Alcatras. Tur att lovet bara har börjat, en hel vecka kvar nu. Barra njuuuuut

Göteborg/Prao/Bilder
2012-04-04 / 22:23:42

Göteborg/Prao/Bilder

Påskfin kille
2012-04-04 / 21:59:26

Har ni sett vilken stilig påskvovve jag har. Var ute i det fina kvällsvädret och fotade supervåriga bilder.

Sen vet vi alla att det har varit riktigt knapert med inlägg i veckan. På grund av att jag inte haft någon tid alls för att uppdatera, jag har haft 311 läxor/förhör/prov osv. körit är bara förnamnet. Men nu är det lugnt ett tag framöver. Sikken tur, för imorgon vid 3 tiden smackar jag in väskorna i bilen med min familj och rullar bilen 4 timmar norrut till Kvikkjokk för 5 underbara dagar i solen (förhoppningsvis). Underbart!!

Morgondagen för mig blir då en kort dag på skolan till 2 sen vidare hemmåt och iväg. Uppdaterar inget under helgen, tyvärr. Men desto mer därefter, hoppas ni får en underbar påskhelg!