GOTT NYTT ÅR
2011-12-31 / 19:11:16

//Långväst//Carlings//Halsband//Gina Tricot

Min outfit som jag har fixat ihop. Det var ett utav plaggen jag hittade i lule, kan men glädje säga att jag älskar ryggen. Nåja nu ska jag åka mot Rebecka, blir nyår där iår. Känns suuuper! Hoppas ni får ett bra slut på 2011 och en toppenstart på 2012, GOTT NYTT ÅR alla finisar. Kramar

I still love you, even after you hurt me.
2011-12-30 / 19:52:02

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakom henne och ge henne en kram.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

I'm fall in love
2011-12-29 / 22:30:49


Ännu ett statistiksrekord. Glaad. Sen ser ni säkert att designen har ändrats lite, det är kära Vilma Henricsson som står för desigenen den här gången. Visst är hon gullig, den är dock inte klar än men det lär ni se.

Annars sitter jag och pratar med finaste, om helgen efter nyår. Längtar hur mycket som helst, vet inte hur jag ska klara att vänta i över en vecka till?! nåja det går nog, förhoppningsvis.

Har också pratat lite med Rebecka, blir nog troligtvis att vara med henne och Ulrika under nyår. Får se vilka missions vi hittar på, men blir nog hursomhelst supermysigt skulle jag tro.

I din närhet är jag trygg, i din frånvaro är jag rädd.
2011-12-29 / 18:04:49

Har ingen matlust alls, min mage mår inge vidare. Har riktigt ont, pallar inte stå upp. Ska ligga i sängen nu och vila ett tag. Bloggar när jag mår bättre, kram

If a hug can take away all of the pain that you feel inside, let me hug you until you feel better.
2011-12-29 / 12:10:22


Huvvaligen vad äcklig jag är. Orkade varken tvätta bort mitt smink eller borsta mina tänder igår. Och vilken ångest att vakna som ett slusk. Haha visst är jag töntig, men ogillar skarpt att vara äcklig, haha.

Tur att Isabelle fick mig att följa på badet idag, ska äta någon rejäl lunch och sen packa badväskan och ta mig till badet med henne och Ellinor. Myspys på hög nivåå

Saknar min halva :(

You are more then perfect to me.
2011-12-29 / 01:17:58


Underbar kommentarer jag fått underbarisar. Kom ihåg att det är till er jag skriver!

Kan ju bara jubla över staistiken också, hihi över 100 på en timma typ. Hihi sötisar. Jaja nu ska jag lätta täcken och dröma sött. SLEPP TIGHT

It's no always easy but somehow our love stays strong.
2011-12-29 / 00:37:41


Think before you speak, it could save a life.
2011-12-28 / 23:31:30


Vill dela med mig och försöka hjälpa många själar ute i våran värld, och hoppas att mina rader hjälper lite på traven.

Det är stor konkurans bland utséende och kläder osv. i vår värld tyvärr. Jag tycker det är så jävla dåligt att man ska hålla på att pika på andra som redan mår dåligt och kanske inte har bästa självförtroendet. Bara för att han/hon inte har den perfekta kroppen utséendet som alla andra. Men SO!?! vad fan har det för betydlese. ALLA är fina och perfekta på sitt sätt, vare sig kläder, kropp, hår osv. Man ska inte behöva spexa till sig för att se bra ut. Usch blir så sur när jag hör/ser när folk står och dömer ut sig själva. Vart är världen påväg, kommer den sluta med att alla tar livet av sig för att kroppen inte duger. HALLÅ? Alla är perfekta, snälla ni, inse det!

Push till dig som vill ha ett bättre självförtroende, kolla dig i speglen snurra nåra varv, säg att du är hur snygg som helst. Skriv ner någonstans där ingen annan kan se, vilka sidor/kroppsdelar du är nöjd med hos dig själv, och läs det flera gånger i veckan. Du kommer så småningom ha hela listan full med bra saker. Sen får du absolut inte ta åt dig av dom som pekar ut saker på din kropp, tänk att du är mycket högre än dom och han/hon som pekar ut dig är så sjukt många trappor nedanför dig så det är inte sant. Du kan hånskratta åt han/hon för att den är så sjukt omogen att den äns skriver ut något sånt idiotiskt. Usch för sånna. Fråga dina vänner om vad dom tycker är bra med dig, du blir genast mycket gladare och inser att det kanske är sån jag är. Sen får du/ni inte glömma att insidan är om inte lika snygg/fin/bra som utsidan. Och snälla du/ni, ni är bara så perfekt som det går att bli. GLÖM INTE DET!

Sen kan jag nämna att jag inte är någon expert på sånt här men har lärt mig ett och annat under tiden och vill verkligen inte att världen får fortsätta som den gör. Texten är främst till er tjejer, för jag vet själv hur vi behandlar varandra.. Kram på er snyggingar!



Feel so damn good right now.
2011-12-28 / 21:57:37


Har uppdaterat sämst jag vet. Men har inte brytt mig ett skit faktiskt, igårkväll var man då barnvakt och syster. Bilder kom inte upp för den delen heller, laddaren hos mamma osv. nåja.

Idag har jag då tagit 11:10 bussen vid lulevägen och hoppa av vid shopping. Mötte upp Philip och Simon där, dom gick runt och shoppa, åt osv. Sen tog vi lokalen till storheden, gick på H&M, Biltema och Media Markt. Och sen fick jag pussa hejdå och hoppa in i bilden till Måttsund för en fika. Min dag med en kort mening, älskvärd braaa.

Blir även en sväng till Kiruna nästa helg i två dagar. Sen far jag lördag därifrån och stannar en natt hos Philip.
Myys

Nähäni nu blev det mycket fakta här, nu ska det kollas lite bloggar ett tag kramkram



Happyyyyyyy.
2011-12-27 / 18:59:37


Åh vad jag är happyyyy. Har varit i Luleå med mamma hela eftermiddagen. Har raffat åt mig 6 stycken godingar hem. Är så förbaskat stolt, brukar inte hitta äns en bråkdel av vad jag har hittat idag. By the way så har jag bosatt mig några timmar hos mamma. Så min systemkamera är hos pappa, men bilder på inköptet kommer senare ikväll. Ska ändå vara barnvakt till lillsyrran.

It's not about who hurt and broke you down, it's about who was always there and made you smile again.
2011-12-27 / 11:24:04


Min morgon förstördes när min familj vaknade kl 7?! och börja prata högljutt osv. min syster skrek som en jag vet inte vad också. Men den räddades av otroligt fint och helt uberdunderunderbart folk som tar nåra minuter från deras tid och skriver ner sånna fantastiska rader till mig.

När jag läser dom tänker jag bara att sånna människor skulle det finnas fler av, sånna som tar kärlek före hat. Det är sånna männiksor som får en fin sida hos mig. Ni vet mycket väl vem jag pratar om, om ni läser det här. Och sen kan jag bara säga en sak som alla borde tänka på, behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad

THAILAND 2011.
2011-12-26 / 21:56:32

För er som inte är medvetna om att jag har varit i Thailand i mars 2011 kommer kort få veta vad jag gjorde där och lite bilder osv. fick en gullig fråga om jag kunde skriva lite om landet och klart jag kan det.

Jag befann mig där i två veckor med min underbara familj på 5 personer i Phuket, Bangtao beach. Det var inget 5 stjärnit hotell med det dög då. Pool, massage och hela fadderullan.

Vi åkte dit på en skön semester, blev dock inte bara semester utan en hel vecka med regn. Så jävla trist när man väl har tagit sig dit. Nåja, det vi hann göra där då under två veckor var, bada, sola, åka longtailbåt, snorkla, shoppa, åka speedbåt ut till Phi Phi Island och många andra fantasiöar, fotade en del, körde vattenskoter som tokar, kolla på duktiga shower, träffade fina svennar på hotellet, var i en Thailänds nationalpark i djungeln och red elefant, åkte kanot. Och ja ni märker, vi hann en hel del kan jag medela.

En sån resa måste jag nån gång i mitt liv göra om. Fysjutton vad jag vill tillbaka!! värmen, havet, stränderna, massagen, poolerna, shoppingen. Aw allt var bara för härligt. Love love loove.


Do you remember all the good times we had together.
2011-12-26 / 20:06:37


Mysig eftermiddag med familj och övrig släkt. Gomat, det serverades nämligen palt och fika efter det. Mätt och belåten, typ. Nu drar jag på mig skönaste kläderna och ser en film, kram på er

I'll been thinking about you.
2011-12-26 / 15:46:07


Superfin dag idag. Dock har det blåst stormvindar så när jag gick till grannan frös benmärgen sönder kändes det som. Fick även till en stilig vurpa på bron imorse, min syster fick sig en gott skratt och jag fick ont i knät.

Nu hade jag tänkt dyka ner i min garderob och söka till mig något snyggt till ikväll, det är nämligen så att min kära farfar fyller 67 idag, grattis grattis

Memories.
2011-12-26 / 15:21:40


Den här låten gick på repeat jag vet inte hur många timmar innan jag flög iväg till Thailand för snart ett år sen, åh ta mig tillbaka till det fantastiska land.




Dom två låtarna över nötte man förra vintern, när skidsäsongen var som bäst, älska älska älska.


Den här får mig att tänka tillbaka på förra julen, var i norra svartbyn men världens finaste.


Åh den här har etsat sig fast från barnsben, var ofta med min storebror när jag var liten och han samt hans kompisar nötte den här m.fl.


Sen den här, vilken unge har inte dansat till den här låten när dom var små?

ANSWER
2011-12-26 / 01:31:54

Tack du Julia. Jag fixar mina AniGif i photoscape, det är dock krångligare än om du googlar på AniGif's så lovar jag dig att om du letar runt så ska du nog hitta en online sida du kan fixa det i, mycket enklare och snabbare! Kram

AniGif.
2011-12-26 / 01:15:52


Mysigaste sockarna i byn, garanterat

JUL ÄR KÄRLEK.
2011-12-26 / 01:11:29



Åh min jul har varit underbart mysig och bara otroligt bra. Umgåtts med nära och kära, kramat om allihopen. Häslat på tomten, och tydligen hade man varit snäll 2011 också. Blev resultat med högtalare, bas, dataskärm, pengar i massor, presentkort, macro objektiv, kläder, smink, smycken, plattång, vantar och ja listan kan göras lång. Men julen i år var toppen.

Nu ska jag krypa ner under täcket för imorgon bränner vi av till storheden en snabbis, go julkram till er alla



MERRY CHRISTMAS.
2011-12-24 / 00:00:00


God Jul underbara läsare!

Every night I see you, I feel you.
2011-12-23 / 20:39:51

Simpel outfit.

Som oplanerat kommer mina vänner in i mitt rum kring 5 och säger att jag ska haffa kameran och gå ut. Och vad gör man inte. Nog blev ni som ni blev Albin Rasmus och Malin när ni inte blev som ni skulle. Aw.

Nu ska jag kila ut i vardagsrummet och spela och umgås lite med min älskade familj, mysigt ♥

23/12 2011
2011-12-23 / 16:12:58

Det har varit en lagom skön start på lovet. Lite bus och filmtittande och sen sov Malin på samma kudde som mig osv. men inte fan är det minusgrader såhär dagen före julafton. Gick runt i kanske en 10 minuter på stan vid 2 halv 3. Men blött, folk över allt. Och ne jag fick ingen lust att strosa runt där. Åkte hem duscha och sov en timme.

Känner att humöret är lite bättre men det kommer inte bli riktigt bra förän vädret är som det ska. Skönt ändå att det blir minus imorgon!!

Ska ta och finslipa humöret, göra mig en kopp choklad och mysa på. Julafton imorgon och jag längtar nog om inte lite mer än min lillasyster efter tomten.

Det spelar ingen roll hur snabbt du springer om du springer åt fel håll.
2011-12-22 / 19:38:03


Mår gott förutom att jag är uttråkad på hög nivå. Så för att fördiva tid ska jag hoppa i duschen sen ta och packa ihop det som behövs för att åka till pappa och sova där. Malin slaggar även med mig. Missions på gång, yepp.

New.
2011-12-22 / 16:14:15

Nytt här på bloggen, är inte klar det är lite i menyn kvar att trixa med men är för trött och seg så tänkte ta en powernap. Ses

Terminsbetyget 2011.
2011-12-22 / 14:42:34


Fick en fråga om jag kunde lägga ut mina terminsbetyg när jag hade fått alla. Och varför inte. Känner faktiskt att jag kan bjuda på det.

Bild (B), Biologi (D), Engelska (E), Fysik (D), Geografi (C), Hem- och konsumentkunskap (D), Historia (C), Idrott och hälsa (C), Kemi (C), Matematik (D), Språkval- Spanska (C), Religonkunskap (D), Samhällskunskap (C), Slöjd (B), Svenska (C), Teknink (D).

If you are lucky enough to be different, do not ever change.
2011-12-22 / 14:28:53


Åh vilken bra dag, den sista av alla dagar under höstterminen 2011. Bilderna ni ser över är på ett ungefär hur min dag har sett ut. Och sen kan jag men glimten i ögat och inte skryta säga att Grichen är min Idol.

Sen vandra man vidare in till stan därikring 11, tog bussen till Erikslund och fick träffa mina gamla lärare på fagge. Man får sån härlig känsla, nostaligi i allt man kollar på. Det är trots allt 3 år sen man gick där. Och såklart var Eva och hela bunten lika glada som alltid. Sen var planerna att gå till pappa men jag och Malin gick hem till Rasmus istället och våldtog lite mellis där. Och sen rulla man vidare hem till Trånfors. Så har min korta dag sett ut och det bästa med allt är ju att JOLLOVET precis har börjat.

Vad är jag, utan dina andetag.
2011-12-21 / 22:22:52


Mitt besöksrekord bara stiger. För vissa är det säkert bara en bråkdel av vad dom brukar ha. Men för mig är det dunderkul! Blir lika överaskad när jag klickar mig in på statistiken gång på gång.

Annars har jag jävligt ont i magen, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Andra dagen jag har sån här värk. Tror jag får ta något smärtstillande piller och sen slå igång en film för att sova ett antal timmar sen för nästan 3 veckor framåt ska jag inte behöva kämpa mig till skolan något mer för jag har fått jullov, så ofattbart skönt. Senaste månaden har jag nästan tappat suget, så förbaskat skoltrött jag varit. Men snart slipper man trälet med böcker osv. FET LYCKA

Baby you light up my world like nobody else.
2011-12-21 / 17:53:44


Känner att den seriösa delen ikväll tog över, typ. Men min sköna flikka gör stunder roliga, kyssar och pussar till dig älskling. Annars idag har den då varit på topp som jag skrev i inlägget tidigare. Och kan berätta en till bra sak att mina unika besökare fick sitt rekord idag. Älskar er också!!

Imorgon är det sista dagen innan Jullov. Blir film och sen ska vi få betygen i handen, åh nervöös. Nåja nu ska jag publicera det här och fördriva tid

Stoppa mobbing.
2011-12-21 / 15:18:50


Skoldagen idag har varit den bästa på länge. Dagen toppades med en grym föreläsning mot mobbing. En kille med namn Christian ändra mina syner på mobbare och dom som blir trackaserade. Jag har från och med idag blivit starkare själv och kommer alltid agera när jag ser mobbing. Usch och fy för sånna som äns har en tanke på att trycka ner någon under så lång tid. Stoppa mobbing, vänd inte ryggen till ta tag i verkligheten istället!

I won't ever give up of something thats so strong, yeah we made it all this way.
2011-12-20 / 22:41:47


Sköljt ut håret nu. Från min egna åsikt tyckte jag det blev lite för platina blondt. Men för det första nöts det bort när jag duschar och sen blir det kanske att göra mellanblona/mörkblonda slingor till veckan så kanske inte det blir så attans blondt ändå. Nåja ni får gära slänga iväg eran kritik gullen.

Ska ta tag i mitt stökiga rum nu, pussar och kramar

Tio sanningar.
2011-12-20 / 21:29:38

• Musiken kan sprinda många känslor, och är därför en stor kärlek till mig.

• Folk som inte har med saken och göra och dessutom inte har kunskap ska inte öppna käften.

• Älskar att göra folk glada så brukar oftast gå runt och le på stan bara för att alla andra får samma reaktion.

• Vill få tillbaka den starka relationen men mina kusiner som jag hade ända tills för några år sen, dom har alltid varit nära mig och jag har kunnat prata om vad som helst. Kan det såklart fortfarande men bandet kommer nog aldrig bli som förr igen. Tyvärr.

• Jag pluggar 100 gånger bättre med musik i bakrunden, får mer push och tappar inte hoppet lika lätt.

• Stör mig fruktansvärt mycket på folk som är helt övertygade om att dom har rätt och aldrig ger sig, och i slutändan hade dom ändå fel.

• Sitter just nu med slingor i håret som på ett tag ska sköljas ut och bli ljusare för hoppningsvis.

• Min största önskning i år till julklapp är ett macroobjektiv till min Nikon D3100.

• Jag har haft många tankar om att lägga ner min blogg men suget gör mig att ha kvar den.

• Älskar dom människor som bryr sig i rätt saker, stöttar, pushar, hjälper till osv. Creds till er.

• När jag har pluggat färdigt ska jag resa hur mycket som helst, besöka många länder och träffa underbart folk.

Perhaps it is better to think before you let out the crap.
2011-12-20 / 17:03:38


Något jag verkligen skulle vilja uppleva är att åka ut till en ö i en månad eller mer med den jag är stört förälskad i. Och surfa !. Tänk känslan att glida på feta vågor och snudda med handen. Aw.

Sov gott folken.
2011-12-19 / 23:05:35


Har plågat mig igenom 30 frågor om franska revolutionen. Som från börjar var helt ointressant. Men baske mig vad stolt jag var när jag skrev sista meningen. Nu blir det bingen, imorgon ska jag ge gärnet sista vanliga dagen innan vi har temadagar osv. sov gott folken.

Fall down seven times, stand up eight.
2011-12-19 / 17:53:26

Amanda Fondell, hörde jag grym?

Sitter och spelar sönder mina högtalare mer än vad dom redan är. Men kanske man har turen och får ett par nya till jul. Om nu tomten sett att jag varit snäll förståss, hihi.

Dagen har varit sisidär. Till en början klantade jag och några andra till oss ordentligt, så dåligt att Felicia bröt handleden. Vi trodde nämligen att vi var bättre på cheerleading än vi egentligen var. Så krya på dig stumpan. ♥ Dagen slutade desto bättre, bild från 12 till 13:15. happyyy

Hade tänkt ta tag i sista frågorna till son imorgon, ska bara skutta runt i huset och söka historiaboken ska ni se att det slutar bra

Smile at those who want to see you crushed, for it makes it crushed to see you smile.
2011-12-18 / 10:15:00


Internet hos pappa har tjallat nu i två dagar. Och blir mest irriterad på att det inte är fel på routern, så kan inte göra något.

Igårkväll blev det iallafall att stå i stan över en timme och frysa med Rebecka, varför vet jag inte själv. Men känslan att dra på sig tjocksockar en hoddie och krypa ner under en filt med en kopp varm choklad var bara underbart skönt!!

Idag blir det faktiskt att plugga en del, så ska klä på mig något och sen öppna so boken. P u s s

You thought you could keep this shit from me, yeah, ya burnt bitch, I heard the story.
2011-12-17 / 16:50:36


Har precis landat i Rebeckas datastol. Planerna var att plugga bort so'n idag men har roat mig med annat. By the way så är det bara en vecka kvar till Julafton!! obegripligt skönt och underbart.

I'm surrounded by your embrace.
2011-12-17 / 00:32:52

Ta mig tillbaka, Thailand 2011.

Panikattacker till Don't be afraid of the dark. Har en stor svaghet för skräckisar, ändå tvingar jag mig själv till att sitta och titta på sånt. Överlag har väl kvällen varit bra, chips, godis och snack. Kan inte bli så mycket bättre. Nu ska sängen leverera i några timmar sen upp och plugga så kan jag smått förstöra lördan, p u s s

There's only 1 thing 2 do, 3 words 4 you, I love you.
2011-12-16 / 19:14:18


Uppdaterar dåligt idag, varit borta stora delen av dagen och nu ska kakburkar ryka. Ut på gatan och knacka dörr. Uppdaterar bättre när jag är hemma igen.

It's alright, alright, tonight tonight.
2011-12-15 / 22:03:25


Hur gulligt är inte pepparkaks huset som jag Ellie och Isabelle har knåpat ihop? nog bästa hitils. Kvällen räddades av min fina familj, humöret fick en bättre stämning, en Ipren så magvärken försvann så är som gott som återställd, eller något sånt.

Nu ska jag släcka datan byta om till något skönt att mysa i sen kolla tomten är far till alla barnen, sov gott

Sarcasm is the best remedy against idiots.
2011-12-15 / 16:56:08

Mitt humör är botten, har ingen lust till nånting just nu. Slår på en film och lugnar ner humöret för ett tag, skriver mer sen när jag har lust. Kram

To me you are more than perfect.
2011-12-14 / 22:25:53


Ska krypa ner under mitt dundäcke och mojsa, nuduschad och allt. Myys! statistiken idag har varit äckligt bra, keep going

Stay positive even when it feels like your life is falling apart.
2011-12-14 / 20:03:26


Ny designen, f5 om det inte har uppdaterats.

Happyy, om jag lyckas spara ihop 995kr till Januari blir det nog att åka på en fotokurs med Emilia och lära sig en massa. Upp till mig då att se till att pengarna sparas så blir det nog av. Klaad!

Hade tänkt att hoppa i duschen nu och sätta i lite hårinpackning och sånt i håret. Efter det får man se vad kvällen bjuds på

Cause I get weak in the knees. Fall head over heels baby.
2011-12-14 / 16:15:30


Usäktar faktiskt mitt usla uppdaterande. Har slut bilder att ladda upp och oseriösa inlägg orkar jag inte äns tänka på.

Dagen annars har varit riktigt bra, fick skjuts till skolan av min underbaris till pappa, stolt över betygsatta prov, bild och hela fadderullan. Japp, hade nu tänkt att fixa bloggen, less på den igen. Blir väl lite juligare nånting sånt. Ni får se, kramar

If two people are meant to be together, eventually they'll find their way back.
2011-12-13 / 18:28:20


Har tillbringat mig på ett dagis efter skolan kikat på ett urgulligt luciatåg. Sen har jag hoppat upp i en trakor och rattat lite, skottat snö ni vet hihi. Sen vet jag inte hur länge jag har letat upp nån bild för att få ut ett inlägg här, så publicerar det här nu och kilar in i duschen en sväng, senare mys framför tven!!

Love you.
2011-12-12 / 21:52:06

Älskar dig, sis.

Nyss av man avecklat engelskan som ska va inlämnad imorgon. Sen har jag vandrat ute på gatorna och sålt bort 10 kaklådor. Våran klass ska ta oss utanför Sverige på klassresa, så får ligga i, typ. Sen kan jag också meddela att det inte har varit så bra uppdaterat idag men det är pga. massa annat. Bättrar på det tills imorgon för nu ska jag neråt några trappor, p u s s a r

La la la, whatever, la la la, it dosen't matter.
2011-12-11 / 15:43:22


3dje advent och jag mår prima. Har varit och kikat på en julklapp till min underbara kusin i stockholm med mamma idag på stan. Så har slagit in paket och sånt, för ett par timmar sen. Har även skottat och busat med min hund ute på gården. Mysigt.

Nu ska jag städa ihop lite på mitt rum och packa väskan till pappa imorgon.

Erase shit, fill it with joy.
2011-12-10 / 23:32:08


Dagen i lule har varit riktigt bra. Fick med mig hem ett par julklappar. Själv lyckades jag hålla mig från att haffa åt mig kläder osv, så stolt ja är.

Nu ikväll har jag roat mig med att skissa ihop denna teckning. Är lite småfix kvar, ska pula på med det ett tag innan jag kryper ner i min renbäddade säng och gosar till någon film. Underbart!!

Mår hur bra som helst.
2011-12-09 / 23:06:04

Mår hur gott som helst, mina underbara brudar fick min kväll überbra. Sen vräker det ner snö och akshfgrafdsgh vad bra jag mår!!

Imorgon bränner jag, Rebecka och Julia iväg till lule. Shopping, både julklappar och lite till mig själv.

By the way så blir det att sova hos farfar inatt. Sen vid 10 imorgon åker vi. Puss.

Jag tror du söker efter mer än du ser men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.
2011-12-08 / 22:14:17

Kamera: Nikon D3100 Objetiv: 18-105 Iställning: Auto, blix av ISO: 800.

Statistiken idag har varit suuper med tanke på att jag inte har uppdaterat allra bäst. Kramar till er! Nu ska jag tvätta bort sminket, dra över lite Clearasil (med hopp att få bort finnar osv) sen ska jag försöka dra mig till bädden. Sov gott allihopen.


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.
2011-12-08 / 19:23:23


Knåpade ihop en annan design sådär halvsnabbt. Ska ta tag i menyn någon dag. Men såhär får det bli ett tag framåt hade jag tänkt mig. Nu beger jag mig utåt en sväng och fotar ha det fint.

Hur fint som helst.
2011-12-08 / 16:09:40


Mår hur fint som helst. Har fått veta ett antal betyg under två dagar nu, och känner mig riktigt nöjd faktiskt! lätta nåra kilon från axlarna.

Känner mig annars trött och sliten, tänkte dra på mig skönare kläder och slå på teven ett tag. Pusspuss.

If your sky is falling, take my hand and hold it.
2011-12-07 / 22:21:39


Dagen idag har gått bra, gjort bort notestet/provet. Så nu ikväll har jag fått in Spanskan hyffsat som man ska få en test på imorgon. Sen har vi nog bara so kvar för iår. Hur skönt på en skala?! by the way så fick vi även veta bildbetyget idag och blev riktigt nöjd. Dom betygsätter alla ämnen på måndag nästa vecka, så får finslipa till kunskaperna i veckan.

Nog om skolan, ska inte sitta vid datan nå mer ikväll utan ska bädda upp min underbara säng och sova faktiskt, hur trött som helst. Sov gott ni med.

I love you for a thousand more.
2011-12-06 / 20:14:20

Min dåliga uppdatering idag är pågrundav att blogg.se om min dator sammarbetar dåligt dvs. att jag inte kan ladda upp några bilder här. Så har inte kunnat blogga pga. det. Men jag är tillbaka när det är löst.

WANTIES TO CHRISTMAS
2011-12-05 / 17:43:36

Rubriken säger det mesta. Dessa godingar skulle inte vara fel att få öppna på julafton. Den här fina collaget står Monki och Nelly för. Hur snyggt som helst.

Ozzy.
2011-12-04 / 22:17:53


Den här godingen får jag krama om imorgon. Vad livet kan bli lätt för en stund med han i närheten. Längtar efter att han ska hoppa upp i min säng och borra in sig i täcket. Lägga huvet på knät och tigga om att man ska klappa han. Alltid öppna dörren och kika in även fast jag kan bli hur som som helst när jag måste stänga den titt som tätt. Men åh, vad jag älskar dig ändå.

Be strong, you are so perfect as you are!!
2011-12-04 / 18:30:53

Stackars kille säger jag bara, att gå till skolan är som att komma till helvettet för vissa. Hur fan kan man vara så låg och odräglig att man trycker ner en person så här under lång tid. Sånna personer har verkligen inget hjärta för omvärlden.

Jag älskar den här killen, han är hur stark som helst. Och hoppas han har stampat ner dom där idioterna ordentligt med sitt grymma självförtroende. Keep going!


I can't make you love me.
2011-12-04 / 17:43:29


Grand Canyon, 2011.

Har blivit dåligt uppdaterat idag. Men har gjort bort en hel del plugg som känns hur skönt som helst. Fick även gjort ett NO arbete på datan som ska vara klart till på onsdag. Brukar alltid vara så att jag börjar kvällen innan som egentligen inte är så bra. Men försöker ändå att lägga lite tid på skolan eftersom 8an är tung och så.

Nu hade jag tänkt dyka in i garderoben och hitta något snyggt man kan ha på sig. För ska nämligen till nåra i sävast och gratta dom efter middan. Japp, skriver när jag kommit hem därifrån.

P U S S

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.
2011-12-04 / 10:15:32

Godmorgon godingar! Andra andvent idag, och jag är taggad för att plocka fram kunskaperna och göra bort allt plugg nu på morgon, duktigt, eller något sånt.

Sen hade jag tänkt att sticka ut och fota men den ideén blir det nog inte mycket av. För minusgraderna som egentligen skulle varit här är istället plusgrader. Mår bara dåligt av att kolla ut så jag får kanske klicka igång någon film och glömma vädret ett tag. Lät helt OK faktiskt.

If it is important to you, you will find a way. If not, you'll find a excuse.
2011-12-03 / 17:27:51


Vilka minnen man får när man hittar en gammal låt som man dansa till när man var kring 5 års åldern. Den tiden vill man nästan tillbaka till. Hade alltid kul, problem fanns inte, ens största dröm var att åka på badhuset, allt var perfekt. aw.

Dock ser inte livet ut så nu. Med tanke på att jag ska snart vandra till ica i min ensamhet, köpa mig en godispåse sen hem och aveckla plugg. Sen hade jag tänkt börja kvällen med att klicka igång en film. Och rå om min familj, inte fel.

Ni får ha en bra kväll!

Korsframkallning
2011-12-03 / 16:20:47


Hur är det med världen nu?! Ingen snö och det är 3dje december. Det kan ju inte stå rätt till. Förra året var det ca. en halvmeter snö. Kunde ju förfan åka skidor då. fml vad sur jag blir.

Found it, love it, take it.
2011-12-03 / 00:22:53


Flydde hemmet tidigare idag. Less på hela skiten, så jag passade på att umgås med min älskade fru. Blir att spendera natten med massa talk osv. kanske även klickar igång någon film senare.

Fast nu ska vi ut och powerwalka, haha nej skämt och sido. Ska ut och få syre i huvet. Puss.

Living young wild and free.
2011-12-02 / 18:52:34


Massa kärlek!



Missions.
2011-12-02 / 16:20:20

Har ingen vidare blogglust, det är mycke bökigare på en iPad än en data. Sen blir bilderna minimala osv.

Men pappa har fixat en ny router igår så han ska nog fixa det idag.

Annars har skolan varit OK, massa vikarier och de, men ja klagar inte. Sen vidare till kårbacken för spruta och de. Japp, men ska vandra på missions i huset och leta min mobil och ringa Rebecka.

Seeya.