No inspo
2012-08-27 / 20:44:13

Som ni kanske redan listat ut så har jag bloggat lite torftigt nu på senaste. Känner bara att min inspo är helt lost och att jag inte har något speciellt att skriva ut. Mina tankar har farit och vänt men tror antingen att jag ska lösenords säkra bloggen eller ta bort den helt och hållet. Får se hur det blir i slutändan.
 
Nu ska jag iallfall krypa ner under en filt och se den där efterlängtade Hungergames, som alla skryter om. Får hoppas på att den är lika bra som ryktet. Puss, sköt om er.
 
 

You either choose me or fucking lose me
2012-08-03 / 23:21:46

Hola amigos. Överskottsenergin flödar så tar min tvåhjuling iväg till Erikslund såhär mitt i natten i brist på annat, typ. Tänkte också bara snabbt säga att jag inte kommer kunna blogga nånting i helgen. Men jag är back on track nästa vecka, sköt om er vänner.

Luleå Kalaset
2012-08-02 / 14:56:34

Toppen att jag är så duktig på att uppdatera nu för tiden. Det händer så mycket så jag har inte tid, känns det som iallafall. 

Just för stunden sitter jag och funderar över vad man ska ha på sig på Luleå Kalaset. Vi är några stycken som ska ikväll och tur som satan att det är gratis inträde idag annars hade det nog bara blivit på Lördag. Men nu blir det två dagar, great. 
 
Nä nu måste jag fortsätta mitt letande efter kläder, ha det bra. Puss