€&@¥£$##^%^>$£
2011-11-30 / 18:47:26

Hejsan gullungar. Jag mår hur fint som helst. Dock kändes skolan trist och så. Men fick iallafall roa mig med en ritplatta på bilden som var obeskrivligt kul. Blir att fortsätta med det nästa onsdag.

Nu annars då är man ensam hemma alla har flytt, så ska sparka igång tven och kolla om det finns nå intressant att kolla på, hoppas ni har haft en bra dag sötisar, för det är ni verkligen. Det rullar in nån fråga då och då som är hur fint som helst. Fortsätt med det jag svarar på allt. Kram.


Levererar.
2011-11-29 / 22:22:13

Mitt humör gick ju ner på botten när jag kommer till pappa och vi inte har något internet. Att blogga i mobilen går segt eftersom jag har 3G osv. Så först idag slog det mig när jag såg pappsens iPad. Klickade mig in på app store och laddade ner blogg.se. Känner hur smartheten flödar, typ.

Kvällen ikväll har varit riktigt soft, har gjort bort plugget och så. Hann även kolla på min största julklapp med pappa. Nämligen ett macroobjektiv, så imorgon blir det att prata med cyberphoto och lite sånt. Lucky, japp.

Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och leverera i wordfued, kyssen


Can I trust you cutie
2011-11-27 / 22:29:26


Badet imorgon på gryman. Och i samma veva så har man veckan i månaden, som får en på det dåligaste humöret, finnarna kommer och man mår värdelöst och känner sig hur äcklig som helst. Så jag antar att jag kommer få promenera imorgon istället. Så ska ta och ladda mobilen med lite nya låtar, så har jag lite att roa mig med.

Sen hoppas jag att dagen imorgon är riktigt bra så humöret håller sig. För efter skolan ska jag hem och plugga en massa.

Men skriver mera då. Sov gott underbaringar.

Am I dreaming.
2011-11-27 / 18:02:35


Har pulat på med designen ett tag. Det fick dyka upp en header, lite trist utan ändå. Så nu får det se ut såhär ett tag.

Annars då. Har varit och rantat hela dagen, gudstjänst på morgon med nåra från konfrimationen, på slutet tappa man totalt fokus (hade inte det bästa fokus innan heller) så mobilen fick rädda mig, hehe. Sen gick jag in till stan med Julia vi kollade runt på lite olika affärer, luncha och sen stack jag hem. Och nu har jag då fifflat med designen. Hade tänkt släppa datan och börja plugga. Helvetet till veckan igen.

Puss så länge.

Surely it is winter we want, but summer is pretty azum too.
2011-11-26 / 23:02:38


Sitter och kollar igenom gammla bilder. Man känner ju att sommaren är rätt så go med tanke på vilket väder som är nu. Skulle inte vara fel att ligga på en strad med musik, solsken och ett fett hav. Dock känner jag att kärleken till skidor är oslagbar.



I think a part of me wants you.
2011-11-26 / 19:03:49


Har fixat till bloggen lite. Ni ser nog om ni kollar runt. Nu ska jag se lite film med men sexiga fru. Sen efter det så blir det nog att rulla hem till Trångfors, så updt därifrån.

Pussar och Kramar

Life is a bitch, so learn to fuck it.
2011-11-26 / 16:49:39



Äntligen har det löst sig med bilderna. Har haft stark ångenst över det här med bloggandet, låter ju desperat och så. Men det blir ju som heroin det här med att blogga.

Gårdagen spenderades på erikslund i ett gult hus med Julia och Rebecka. Massage, godis, film, slagga över osv. Mått hur gått som helst.

Vidare till idag, blev att bege sig till pappa efter vi hade fått oss lite i magen hos Julia. Jag passade på att duscha och byta om. Sen rulla vi till Rebecka, hon duscha och sen har jag sminkats och blivit fotad.

Nu ska jag kolla runt på nåra bloggar och se om det finns nå roligt att läsa, ha det underbart hearts.

STRUL.
2011-11-24 / 21:57:15

Det strular att publicera bilder. Och en av mina svaga länkar är att blogga när jag inte har en bild som fyller ut och gör det intressant. Sen har jag svårt för att göra inläggen seriösa och läsvärda utan bilder, så jag bloggar när det har löst sig med bilderna. Puss!

Lips.
2011-11-23 / 19:31:08




Hej godingar. Spanska redovisning och SO prov avklarat, hur skönt som helst. Bara svenskaprov på fredag, sen klart med prov för en tid framåt.

Tog bussen till erikslund efter skolan. Vandra till johanna så har fått pussa upp den ungen, älskvärt. Nu roas vi av lite musik och en kamera, kvällen får fortsätta så till jag rullar hem. kramar

We found love.
2011-11-22 / 22:04:08


Jag vet inte vad som har flugit i mig men min blogglust är helt off idag. Tar nya tag imorgon, kyssar

Yellow dimonds in the sky.
2011-11-22 / 16:41:29


Hej på er alla. Har inte haft tid till nått skrivade, samma bortförklaring i varje inlägg med det är faktiskt sanningen. Jag har haft fullt ös med att jobba in religon i huvudet sen jag kom hem från skolan.

Så nu tog jag en paus. Men jag måste fortsätta efter middagen för jag är långt ifrån klar.

Skolan då, det har gått riktigt fint faktikst. Fick oss en skön vinst i nå basketliknade på gympan. Great. Sen har väl dagen flytit på helt okej. Riktigt trött där på slutet men det tog man igen i sängen för nån timme sen, hehe.

Nej slusvamlat med rader. Nu ska ja repeata låtar och kolla bloggar, hare gött.

He's hotter then fire.
2011-11-21 / 19:24:43

Har ingen vidare ork idag på att blogga. Har inte haft någon vidare tid till det heller. Men o andra sidan så han jag till invigningen av Media Markt. Och hur ballt var inte stället? så bra att man fick med sig en Philips led tv och en fin plattång. Hur gullig är inte min mamma som betalar tven? åh love.

Så nu blir det tvmaraton efter jag har gjort klart det sista i engelskan, lalalaa luckygirl.

AWSUM
2011-11-20 / 21:28:14


Trevlig kväll och god mat. Nu är man sprängdfylld med mat. Fick även låna minneskortet av farfar men orkar inte redigera nåra bilder ikväll så nästa vecka jag kommer till pappa så blir det av.

By the way, hur glad kan man bli på en skala när man ser att det öser ner snö?! någon som vill hoppa runt och skutta, göra snöänglar och vara allmänt töntig i snön så är det jag. Fy bövelen vad vintern ska bjudas på!

Nu till lite annat blir det att tvätta av sig sminket borsta tänderna och krypa ner i soffan och kika lite på tv, imorgon laddas det även för lite skidskor. Sen vidare hem till mamsi, saknar henne.

Skriver mer imorgon puss puss

Snowfall'
2011-11-20 / 14:29:00


Hemma igen. Det blev inge skridskor överhuvudtaget, men tog mig ändå dit ner med pappa och fota lite. Hur härligt som helst. Nu hade jag tänkt att sätta mig ner och försöka fatta engelskan. Sen då byta om och sticka iväg och äta gomat och farfar. Det blir bra det.

Skriver senare, puss

Gillart.
2011-11-20 / 11:24:50


Mår förjävla fint när vinterkylan kommer. Ska ta vara på den och åka ner till lillavan och visa talangerna med skridskor. Kameran ryker med också, så lite vinterbilder dyker nog upp lite senare.

Sen ska man även trycka in engelskan i huvet och sen byta om och sticka på middag till farfar och Britt-Inger. Det blir inte fel det. Så jag skriver när jag kommit tillbaka, puss

Svammel.
2011-11-19 / 21:33:14

Det blev nå fucked up när jag skulle mixtra med menyn så nu är den där nere nån stans, haha typiskt mig att klumpa till det. Har iallafall fixat lite småsaker. Ville ändra lite, juste ändrade bakrundsfärg tidigare idag också. Japp. då vet ni hur läget är

Friends are just like converse, nobody wants them fake.
2011-11-19 / 20:31:24

Mätt chey plattsa sig i soffan och kolla lite repris av Idol som man missa igår. Annars har man varit rätt nyttig av sig och smällt i sig en kladdkaka. Den var himelskt god kan jag meddela. Nej men ska ta och titta vidare på Idol, skriver sen ha det underbart.

Lördagsmys.
2011-11-19 / 16:27:37


Ah, känlsan att precis duschat och sätta på sig snyggare kläder. Snart blir det även att platta håret och sminka till sig lite, testa min nya foudation också. Det blev en Loreál. Ni får se bilder på den sen.

Nu ska jag då somsagt fixa mig färdigt för kvällen, vi ska få gäster som kommer hit och äter med oss, mums. Oreganokyckling och ris blir fanimej inte fel.

Ni får ha en bra lördagkväll, puss

Would you be my Romeo?
2011-11-19 / 11:11:01


Godmorgon fina peps. Blev ingen kvällsblogg igår, först såg man hur många lingon finns det i världen. Som var hur kul som helst. Sen tog jag även en titt på The way back. Den är lika bra som alltid. Men hann såklart inte se klart den eftersom jag gick upp och sov.

Nu idag ska jag städa mitt rum, åka på stan och inhandla mig en foundation. Och sen får ja se vad som händer. Morgonen har iallafall spenderats i sängen med mobilen och en fin kille som skickade lite sms. Min dag är räddad. Så nu ska jag ta och bege mig till köket och göra mig nå gott, ha det fint så länge.

10 hours.
2011-11-18 / 18:17:28

jag gillar variation.

I hope you know that I don't want to live without you baby.
2011-11-18 / 18:12:49


Kul att man uppdataterar denna blogg såbra va?

Annars är man riktigt mätt, har precis tryckt fondy, mums. Och nu pratas det om att man ska åka och hyra nån rolig film man kan kika på ikväll. Låter ju inte så fel inte. Sitter annars med mjukis hoddie plus mjukisbyxor och tjocksockar. Så myys.

Nu ska jag kolla bloggar och roa mig med lite annat ni får ha det fint.

Spanisch.
2011-11-17 / 12:27:33

Sitter på spanskan och leker smart med Power Pointen. Om ca. 3 timmar rullar man hem och hittar på någonting. Ska väl äta och lite sånt, duscha också.

Men jag skriver när jag är hemma sötisar!


FINA FISKEN
2011-11-16 / 16:42:57


Hur fint mår inte jag nu. Ska slänga på mig nå snyggare kläder, sen tvätta håret. Äta lite palt sen beger jag mig mot stan och möter upp Ulrika Rebecka och Julia, ska köpa lite godis och sånt gott sen ska vi se Breaking Dawn. Mums värre.

Tror det börjar vid 7, och kanske slutar halv 9-9 nånting. Så nu ska jag bara kolla lite bloggar och sånt sen duschen, puss!

2011-11-16.
2011-11-16 / 07:17:48

Hoppla. Trötter är på bena. Var så otroligt trött igår, somna nästan vid bordet. Orsaken till det var nog att jag spelade innebandy en timme och gjorde slut på mig. Så man släpa sig till sängen när man kom hem och somna rätt så fort.

Så nu är man bra utvilad, ska snart rulla till skolan men pappa. Långdag, oh usch vad trist. Sen hem och fixa sig lite sen bege sig mot Saga för lite biotitt med Twilight. Mums.

Japp, men ska kolla lite bloggar vi höres.


LÄNKBYTE
2011-11-16 / 07:11:18


hej
2011-11-15 / 18:09:09

min bror har inget liv

Toalettdöpare
2011-11-15 / 18:04:17

tja tja bloggen molly mus här, jag gillar att bli toalettdöpt så jävla härligt med svalkande toalettvatten :)

everyone wants you, but I'll take you
2011-11-15 / 16:05:16


Hej underbarisar. Sitter i min soffa och har precis stökat undan lite i mitt rum. Har även hunnit kika lite på TV.

Kom hem lite senare idag eftersom jag skulle jobba lite matte till på fredag slipper jag göra det nån dag efter skolan. Vi har nämligen prov på fredag. Sen kom farfar och hämta mig och Julia. Och nu sitter man och kollar lite bloggar och lite sånt.

Ska ta och hitta på nått annat, grymt sugen på godis har varit det hela dan, men jag tror inte att det blir nå godis. Jaja. Ni får ha det fint så länge.

Is the most beautiful time with you.
2011-11-14 / 17:19:52

Hojja, vad dåligt man uppdaterar. Men kan ju ta att säga att det inte syns på statistiken, fick ett statistiks rekord igår gullisar.

Andledningen till att man inte har bloggat är för att jag har sovit. Blev riktigt trött efter skolan så har vilat i soffan ett antal timmar. Dock kanske inte det smartaste jag gjorde eftersom jag inte kommer vara trött ikväll. Men det löser sig.

Nu ska jag då sitta vid datan ett tag, så ni får ha det gött så länge.


HEELG.
2011-11-13 / 18:44:55

(bjuder åt er tjejer)

Hemma nu från en fullspeckad helg. Konfan var grym. Hur kul som helst (!!!). Fick och även nån snilleblixt och spela anden i glaset. Tror dock inte det är min grej. Men överlag så har helgen varit hur go som helst. Sen träffat massa trevligt folk, puss på er alla.

Sen idag har man hunnit med till lule och kolla basket. Hemligt mission innan matchen, hihi. Sen hem och nu sitter jag här dö hungrig och ingen är hemma. Har starka viljor som snart tar mig till köket så får jag koka ihop nått gott. Bloggningen ikväll kommer nog inte bli på topp eftersom jag måste göra bort lite plugg..


Morsning.
2011-11-12 / 09:46:07

Morsning. Kvällen igår var rätt så mysig förutom att det blev lite ensamt när andra sidan av soffan sover. Kollade ändå klart på det där idol. Skönt att skrytarn åkte ut, gillar inte dom som spexar och håller på. Hällre dom som tar det mer på allvar. Han har ju bra röst, men man får ju blunda för att inte störas ut av hans scenspel.

Blev även lite pepparkaksbak igår. Dock var man för mätt för att smaka. Men dom såg goda ut, hehe.

Nu har man precis tagit sig ur bingen ska ta och hoppa i duschen sen packa ihop lite till konfan. Blir att övernatta på församlingsgården, ca 100 pers. Japp japp. Men det blir nog bra.

Nu då duschen sen packa.


5 fakta.
2011-11-11 / 22:30:30



• Jag har ett hett humör.

• Har lätt för att träffa nya folk, älskar att prata.

• Har för höga krav på mig själv, vill alltid prestera bäst. Vill alltid vara bäst dvs.

• Att redigera bilder, går på mitt plus verkligen.

Älskar bokstavligen vintern, spenderar den såklart i backen.

Can be an advantage to dare to stand for what they say and not say lot of empty words.
2011-11-11 / 17:42:07

Känner mig så duktig som inte har suttit någonting vid datan idag (förutom nu då). Dagen har varit helt okej, rulla på bra förutom att man blev lite off när man faila totalt på ett mattetest. Annars skitbra.

Är också smått sugen på att göra hål i naveln nu som jag har väntat på ett bra tag, apropå ingenting. Ska prata lite med Rebecka sen ta reda på vars solgården och de ligger och beställa en tid. längtar

Japp. Ikväll blir det att mysa med lite pepparkaksbak med lillasyster sen kolla idol och hela fadderullan. Bloggar nog senare ikväll om det. Puss puss vi ses

Vidrigt.
2011-11-10 / 16:23:07

Snabblogg nu. Dagen har varit allmänt jobbig. Först fys på gympan men massa armhävningar och situps. Sen nu sista lektionen så hade vi HK och jag med Emilia lagade till nån vidrig fisksoppa. Smakade seriöst inte mänskligt, fick även ihop nå bröd som enbart smakade mjöl. Hatar bokstavligen att laga mat.

Annars nu så är man som vanligt jättetrött. Hade tänkt att lägga mig i soffan och se om det visas nå bra på tv. För ska faktiskt försöka minska på mitt 24h datasittande varje dag. Puss vi hörs


Är med och tävlar om veckans blogg.
2011-11-09 / 21:43:10

Är med och tävlar om veckans blogg på dom här två sötisarnas blogg. Klicka gärna in ni också och var med. (klicka på bilden kommer ni till bloggen)

Blöt hund.
2011-11-09 / 21:37:49



Tvättade av min vovvsing nyss. Han avskyr att bli badad. Därimot älskar han att springa av sig efteråt. Även att ta och rulla sig i min säng, men är väl sådär nöld över det.

Annars har det varit en dålig bloggning idag. Långdag och det, sen följde Julia hem. Så vi åt här sen vidare till henne. Och ja, ni fattar poängen har inte haft tid till nån blogg. Men nu blir det ett litet. Får höras senare. Puss

shawty with you.
2011-11-09 / 07:28:33


Godmorgon. Trött och sliten chey, somna vid halv 11. Ändå dötrött nu. Kvällen igår tillbringades framför datan ett tag, skypade lite med sköna. Sen skulle man kolla nå mattetal på datan så däcka man nästan vid stolen. Haha. Så la mig i sängen och kolla på Outsiders tror jag. Fick mig även lite glass då. Mums. Sen somna man ovaggad.

Nu har jag precis sminkat mig och plattat håret, ska bara få mig nånting i magen sen rullar jag till skolan, hoppas ni får en fin dag.

Under the mistletoe with you.
2011-11-08 / 17:17:45

Underbaringar som kollar min blogg även fast min uppdatering inte är så bra. Bara för gulligt, älskar er alla.

För det första har jag fixat tillbaka till en vanlig meny och fixat en Bloglovin knapp/bild. Så nu är det lättare för er att följa mig. För det andra så är jag vrålhungrig och inte så jätte sugen på att sitta och skriva det här men vad gör man när man vill slå ihjäl lite tid.

Så nu ska jag kila iväg och äta lite köttfärsås och spagetti. Puss



HUMÖR.
2011-11-08 / 15:43:02

Orkar inte skriva, bloggar när jag är på humör istället.

FINT.
2011-11-08 / 07:34:18

Godmorgon. Åh ångrar mig att jag klev upp, så här skön natt har jag inte haft på ett bra tag. Men ändå skönt att få göra bort den här dan. Bara närmare jul ju. Hehe, längtar faktiskt dit. Känslan, färgerna, dofterna osv. mums.

Nu ska jag vandra till köket, är vrålhungrig. Blir väl nån macka och obóy antar jag. Sen ska man väcka lite liv i mamma så skjutsar hon mig till skolan, hur fint? sen rullar förhoppningsvis dagen på som vanligt, kommer hem och tar det lungt. Kanske tar en springtur om det inte är för kallt. Jaja, skriver när jag kommer hem, ha en fin dag!


Var inte rädda sötisar.
2011-11-07 / 21:58:46

Fick en söt kommentar som sa att jag var söt osv. men den vågade inte prata med mig. Då vill jag bara säga att ni kan snacka med mig hur mycket ni vill, blir bara glad! så ni ska inte vara rädda och tro att jag är dryg eller så.

Bara att ni skriver till mig, jag bits inte jag lovar ,blink.

Annars är jag riktigt trött. Bra ändå att man känner det, så ska se lite tv nu bara sen ska jag sova. Engelskan blev klar för ett tag sen också. Och rebecka gled hem för en kvart sen kanske.
Sov gott alla fina läsare. Natti.


Kvistar och palt
2011-11-07 / 18:17:24

Hej sötnosar. Dagen har rullat på bra, fick oss även en skön vinst i basken osv. Annars sitter man och pratar med frun. Hon ska snart bege sig hemåt och jag ska göra klart min engelska. Till nått annat så kanske det kommer upp en liten vidio snart om ni har tur, lucky lucky

BIEBER
2011-11-07 / 14:49:31

Haha stört, lillbieber kan sin grej!

CONVERSE
2011-11-06 / 22:48:02

Ja ne. Mätt och belåten, det blev chinamat till middag. Sen har man bara slöat framför tven med familjen. Ellie kom även hem med ett par skitläckra svarta skinconverse från London. Helt OK. Gillar dom starkt! nu har man två par att nöta ut under nåra år framåt. Trevlans.

Annars då. Man har lyckats vända om lite på dygnet känner jag i kroppen. Trött och seg osvosv. är man ju såklart. Kanske man kan somna i hyffsad tid ikväll då. Så man är laddad för att kliva upp halv 7, och tagga skolan eller nått sånt. Blir skön start på vardagen med lite slappa lektioner osv. Sen tar jag min lilla tvåfurtioettan hem till Trångfors och skriver nåra rader på engelsa till på Tisdag eftersom jag inte gjorde det ikväll.

Nej men tillbak till verkligheten, nu ska jag göra kväll dvs. tvätta av mig sminket borsta tänderna och det där vanliga. Ni får ha en skön natt så skriver jag imorgon, kram.

I DON'T GIVE A FUCK ON IDIOTS.
2011-11-06 / 16:57:03

Livet leker, nu ska jag börja vandra till köket och hitta mig nå smarrigt. Känner att magen kurrar och ingen står i köket och gör mat. Så får ta och hitta nått på egen hand. Happ. Mina planer för kvällen är väl att skriva en engelskauppsats om resan. Sen bara ta det slappt. Peace

GREAT
2011-11-06 / 15:53:05

Mår suveränt nu faktiskt. Har snackat med en riktigt skön och underbar kille. Annars har jag bara strosat runt här hemma i mjukisbyxor och detta linne på bilden (köpt i Las Vegas). Så nu slår man ihjäl lite tid framför datorn. Japp så ligger det till, har väl inget intresant att fylla ut med men ni får ha det bra sötnosar!

I won't run I won't fly I will never make it by, without you.
2011-11-06 / 09:24:50


Godmorgon solstrålar. Om jag känner mig seg, mjo. Gick och la mig vid halv 2 nånting. Men sen låg man i sängen ca. 1 och en halv timme innan man kunde somna, riktigt segt. Sen bedde ja pappa väcka mig 9 så att inte den här dagen också skulle bli förstörd. Japp.

Så nu ska jag till köket och göra mig nå käk. Sen får jag se vad som händer. Men skriver iallafall lite senare. Kramar

KNAS?
2011-11-05 / 21:35:27


Ja. Det känns ju inte mer än knas att vakna kl 3 på eftermiddan och sen vara klarpigg kl halv 10. Ska packa upp väskan som inte är gjort ÄN?! illa. Sen ska jag ändra lite småtjavs på bloggen sen neråt mot tven och försöka bli trött. Haha hur dumt låter inte det?

Så är fallet för mig ikväll. Hoppas ni mår bra allihopa. Bloggar mera imorgon om jag kommer mig upp det vill säga. Hehe kram

PICTURES #1
2011-11-05 / 20:38:23


Man bjuder ju lite på vissa bilder och så. Men det får ni ta, alla bilder är väl inte en av dom vassa knivarna i lådan (ordspråk) dom är oskarpa felinställda osvosv. då vet ni iallafall.

Har sollat en del bland bilderna men det blev en del ändå. Som sagt landet måste upplevas, helt stört. Älskart.

SWEET
2011-11-04 / 14:38:39

Landat hemma igen. Veckan har varit riktigt stört grym. Den staden kan man inte beskriva med ord, det måste upplevas! Feta hotell, blinkade lamper i hela city, casinon över allt osvosv. jag har mått gått en vecka kan jag säga!

Sen har vi haft klar himmel och sol hela veckan. Kan verkligen inte klaga!

Dock sitter jag på fel data nu så bilder kommer upp senare.  Ska jag ta det lungt ett tag nu eftersom kl för mig egentligen är 6 på morgon. Så packa upp väskan och få i sig nå svensk mat så kanske man piggnar till. Skriver sen, puss.